ALIŞVERİŞ: Doğal ve kaliteli

Dünyanın bir çok yerinde beğenilen ve son zamanlarda Türkiye’de de adını duyuran MINISO adlı marka, ürünlerinin kalitesiyle herkesin beğenisini kazanıyor.

MINISO
MINISO

Ürünleri hem doğal, kaliteli hem de çok hesaplı. Kişisel bakım, ev yaşamı, dijital, bijuteri, kırtasiye, çanta, aksesuar, oyunca ve sezonluk ürünler olmak üzere MINISO, çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Gelelim markanın hikayesine…

MINISO
MINISO

Tokyo genel merkezli Japon ‘fast fashion’ tasarım markası MINISO, baş tasarımcısı olan Miyake Jyunya ve genç girişimci Ye Guofu tarafından kurulmuştur.

Miyake Junya ve Ye guofu
Miyake Junya ve Ye guofu

MINISO müşterilerine şık ve rahat yaşam tarzını destekleyen üst düzey ürünler sunmaktadır.

MINISO
MINISO

MINISO, tüketiciye ‘basit, doğal ve kaliteli’ yaşam felsefesini ve ‘basit ve özüne dönen’ bir marka sunmayı hedeflemektedir. Her hafta yeni ürünler lanse eden MINISO, müşterilerine düşük fiyatlı ve yüksek kaliteli ürünler sunmaktadır. MINISO, tüketicilerin nezdinde popülerlik kazanarak dünyada yeni bir trend olan “üst düzey ürün tüketimi” akımına öncülük eden ‘fast fashion’ mağazalar zinciri olarak konumlandırılmaktadır.

MINISO
MINISO

MINISO global bir zincir oluşturmuştur.
MINISO 2013 yılında kurulduğundan bu yana küresel ölçekte büyüme kaydetmektedir. Üç yıl içerisinde tüm dünyada 2000’den fazla mağaza açan MINISO halihazırda, en fazla sayıda Çin’de olmak üzere, Japonya, ABD, Kanada, İngiltere, Portekiz, Rusya, Ukrayna, Polonya, İspanya, Yunanistan, Singapur, Tayvan, Nepal, Vietnam, Bengal, Dubai, Suudi Arabistan, Kore, İtalya, İsrail, İran, Malezya, Hong Kong (Çin) ve Makao (Çin) dahil olmak üzere dünyanın birçok ülkesi ve bölgesi ile stratejik iş birliği anlaşması imzalamış bulunmaktadır. Ayda ortalama 80 ile 100 mağaza açan MINISO’nun 2020 yılına kadar tüm dünyada 6,000 mağazaya ulaşılacağı öngörülmektedir.

MINISO
MINISO

MINISO, kaliteli yaşam ve müşterilerin ihtiyaçlarına riayet etme felsefesini savunan; kendisini, müşterilerine kaliteli, yaratıcı ve düşük fiyatlı ürünler tedarik etmeye adamış global bir markadır. MINISO aynı zamanda, yeme-içme, hızlı giyim ve eğlence sektörleri ile alışveriş merkezlerinin ana gücü haline gelerek moda ve eğlenceyi bir araya getiren yeni bir iş stili yaratmıştır. Kaliteli yaşama dönük ‘fast fashion’ felsefesini gerçekleştiren MINISO, müşterilerin mutluluk, moda ve iyi bir yaşam tarzı tecrübe edebilmelerini sağlamak için yepyeni ve eğlenceli bir alışveriş ortamı oluşturmaya odaklanmaktadır.

MINISO
MINISO

MINISO, dünyanın her yerinden en iyi malzemeleri seçerek ürün yapısını optimize etmede ve ürün yönetiminde özenli olmada ısrarcı konumdadır. Yüksek kaliteli ve yaratıcı ürünler satma konusunda istikrarlı olan MINISO, aynı zamanda müşterilerin alışveriş deneyimine de büyük önem vermektedir. MINISO mağazalarının çoğu; insanların gündelik hayatlarına yakın mesafede bulunan ve yüksek modaya ev sahipliği yapan bir marka yaratma amacıyla merkezi bölgelerdeki büyük alışveriş merkezlerinde yer almaktadır. MINISO müşterilere her zaman mükemmel alışveriş deneyimi sunmak için çaba sarf etmektedir.

MINISO
MINISO
MINISO
MINISO
MINISO
MINISO

MINISO ürünlerinin özellikleri; iyi ve güvenilir kalite, eşsiz stil ve düşük fiyattır.
MINISO’nun yaratılması bir yaşam tarzının yaratılmasıdır. MINISO, popüler markaların ürünlerinin yüksek fiyatlı olmaması gerektiğini düşünen bir markadır. Aksine, ürünün özüne dönme, gösterişin ortadan kaldırılması ve doğaya dönüşü ifade eden geleceğin tüketim konseptine uygun ürünler geliştirir ve onları makul fiyatlara sunar.

İçinde gerçek çiçekler olan doğal tonikler
İçinde gerçek çiçekler olan doğal tonikler

Miniso’nun logosu
MINISO’nun logosu bir alışveriş torbası şeklindedir. Yaşam tarzını destekleyen logo, marka adı ve grafik tasarım portföyü; kaliteli hizmet konsepti olan gülümseyen müşterileri ifade etmektedir. Tamamıyla basit ve modern olan bu tasarım, işin niteliğini ve alışverişi mükemmel bir şekilde birleştirmektedir.

Miniso saç bakım ve onarım serisi
Miniso saç bakım ve onarım serisi