SİYASET: Türkiye turuna başlıyor!

‘HAYIR’ otobüsü Türkiye turlarına başlıyor. Cumhuriyet otobüsü, yarın saat 15.00’te Küçükçekmece İnönü Mahallesi’nde CHP’liler Eren Erdem, Bihlun Tamaylıgil, Hasan Akgün ve Çetin Çapan’ın katılacağı mitingle ‘hayır seferine’ başlıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle hazırlanan Cumhuriyet otobüsü, 18 Mart Cumartesi günü (yarın) Küçükçekmece İnönü Mahallesinde düzenlenecek mitingle hayır kampanyasını yürütmek üzere uğurlanacak. CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Haydar Koparan’ın ev sahipliğinde, İstanbul Milletvekilleri Eren Erdem, Bihlun Tamaylıgil, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve CHP 26. Dönem Milletvekili Adayı Çetin Çapan’ın konuşmacı olarak katılacağı mitinge Küçükçekmeceli yurttaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

'HAYIR' otobüsü
‘HAYIR’ otobüsü

‘BU ÜLKE BİZİM’

Yolculukla ilgili bilgi veren CHP İstanbul milletvekili Eren Erdem “Yolculukta gideceğimiz yerlerde neden ‘hayır’ verilmesi gerektiğini anlatacağız” dedi. CHP’li Çetin Çapan ise “Bu bir parti seçimi değildir bu bir referandumdur. Vatandaşlarımız referandum maddelerini okuduktan sonra kararlarını versinler. CHP’lisi, MHP’lisi, Ak Partilisi bu ülke bizim” diye konuştu. CHP’nin ‘hayır otobüsü’ yarın saat 15:00’da Küçükçekmece İnönü Mahallesi, Maslak Çeşme Caddesi’nden hareket edecek.

Kaynak: SÖZCÜ