DUYURU: “Beşiktaş’tan Dünya’ya sesleniyoruz”

Beşiktaş Medya Grup internet sitemiz baştan sona değişti. 2017 yılında profesyonel bir kadro tarafından hazırlanan haber portalımız kısa sürede büyük ilgi gördü.
Web sitesinden öte gazete, radyo, sosyal medya ve canlı yayınlarla zenginleştirilen internet sitemiz okuyucularımız ve dinleyicilerimiz tarafından taktirle karşılandı. Özel bir adla yayın yapan ve Beşiktaşlıların sitesi olarak tüm dünyaya her konuda haber sunmaktan mutluluk duyduklarını belirten site yöneticileri, gazeteciliği internet üzerinden olgunlaştırıp milyonlara ulaştırmanın tadını çıkardıklarını söylüyorlar.
Sosyal medya üzerinden 500 bine yakın takipçileri bulunduğunu belirten Beşiktaş Medya Grup yöneticileri her geçen gün yenilik yaptıklarını, bunu da okuyucuların istekleri doğrultusunda hazırladıklarını söylüyorlar. Sadece Beşiktaş ve spor değil, bir çok konuda gündem teşkil edecek haberlerle bir ilk yarattıklarını belirten editörler, sitenin bağımsız gazeteciler tarafından hazırlandığını, tanınmış yazarlarında katkı sunduğunu söylüyorlar. Ayrıca site hazırlığında genel merkezdeki editörlerin yanı sıra gönüllü onlarca muhabirin haber sunduğunu belirten yöneticiler böylelikle haberlerin zenginleştiğini ve 7/24 kesintisiz haber girişi yapıldığını vurguluyorlar.
20000 yılından bu yana girilen haberlerin arşiv oluşturduğunu bununda yüz binlerce yazı ve fotoğraf olduğunun altını çizen site yöneticileri, haber ve yorumların aynen bulunduğunu, hiç bir yazının silinmediğini, yeni siteye de bunların aktarıldığını belirttiler.
Öte yandan www.besiktas.com.tr ile birlikte yapılan haberlerin ses getirdiği, adeta spor ve siyasete yön verildiğini, Beşiktaş ilçesinde olduğu kadar Türkiye genelinde de haberlerin iz bıraktığı, sayısız geri bildirim alındığı belirtildi.
Bu arada sosyal sorumluluk projelerinin de geliştirildiği, web site ve sosyal medyadan sosyal sorumluluk projelerine destek verildi kaydedildi.
Yine tanıtım konusunda da büyük şirketlerin yanısıra küçük esnafa da destek olmak amacıyla şok kampanyalar düzenlendiği de vurgulandı.
Yapılan açıklamalarda her geçen gün yeniliklerin devam edeceği ve her zaman olduğu gibi yine ilklerin Beşiktaş Medya Grup tarafından yapılacağına işaret edildi.
Beşiktaş Köyiçi – Çarşı’nın bağrından çıkmış, 2000 yılından bu yana kesintisiz yayın hayatını her geçen gün yükselen bir grafik ve saygınlıkla sürdüren, alanında ilk ve tek olan, rakipsiz Beşiktaş Medya Grup’u takip edin diyoruz!..

7 comments
  1. Yine Harika bir iş çıkarmışsınız

  2. Mükemmel 5 yıldız bizde haber gönderebilşrmiyiz mail attık bilgi vermeniz halinde birçok mahalle ve belediye haberi yapabilecek insanlar tanıyoruz

Comments are closed.