Olaya Bak!!! Belediyede İnek gündem oldu!. Başkan yardımcısı Sipahi protesto için Hollanda cinsi ineğimi keseceğim dedi. Hazinedar kestirmem dedi!..

Türkiye, Hollanda da yaşanan kriz sonrası adeta 7/24 bununla ilgili haberlerle yatıp kalkar oldu!.. Türkiye’nin adeta gündemi bu konu
olurken, gazeteler, televizyonlar hep bunu konuşuyor. Protestolar çeşit çeşit yapılıyor. Bazıları portakal kesiyor, bazıları inek kesimi ile ilgili mesajlar veriyor.
Ülke Hollanda’nın yaptığı davranışlar nedeniyle bu ülkeyi kınarken, protestoların etkili olabilmesi acısından tutarlı davranmak zorunda olduğumuzu konuşmaya başladı.

BAŞKAN HAZİNEDAR DEVREYE GİRDİ
Yaptırımların olması gerektiği konusunda fikir birliği edilirken, birçok yerden gelen protesto çeşitliliği de medya sayfalarını süslemiyor değil!.. Bunlardan biride inek kesimi ile ilgili idi. Beşiktaş’ın bağımsız meclis üyesi Hüseyin Avni Sipahi’nin Hollanda cinsi ineğimi keseceğim demesi sıkça konuşuldu. Gazeteler ve daha çok sosyal medyada birçok geri bildirim alan bu mesaj son 3 gün birçok kişiyi meşgul etti ve bir orta yol arandı. Öyleki belediye Başkanı Murat Hazinedar bir twett atarak ineğin kuyruğunun dahi kesilmesini izin verilmeyeceğini söyledi. Belediye içindende bu tür mesajlar geldi, hayvan hakları dernekleri ve de vatandaşlar ise ineğin suçu yok dedi!..
Sonuçta Hüseyin Avni Sipahi, bir açıklama yaparak, ineği kesmeyeceğini ve süt alacağını duyurdu.
***
Bu ilginç konuyu Hürriyet Gazetesi şöyle işledi…
İNEK ÇİFTLİĞİMDE YAŞAYACAK
Hollanda ile yaşanan diplomatik kriz sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde söz alarak Hollanda ineğini keseceğini açıklayan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahi, yazılı bir açıklama ile “Hollanda ineğini kesmeyeceğini, Hollanda’ya geri göndermeyeceğini, ineğin çiftliğinde yaşamaya ve süt vermeye devam edeceğini” duyurdu.
Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahi “Bazı yurttaşlarımızın belediye başkanıma mesajlarından sonra, Beşiktaş Belediye Başkanımız Av. Murat Hazinedar’ın da ilgililerine ‘Sevgili kardeşim, ne Hollanda’nın faşistleşen iç siyasetine ne de ülkemizin iç siyasetine o ineğin kuyruğunu kurban ettirmem” tweetinden sonra, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın Hollanda Başbakanı Mark Rutte’nin Konsolos için özür dilediğini söylemesinin ardından ben de Hollanda ineğimi kesmeyeceğimi, tekrar Hollanda’ya geri göndermeyeceğimi, ineğin çiftliğimde yaşamaya ve süt vermeye devam edeceğini kamuoyuna saygıyla duyururum” şeklinde açıklama yaptı. Kaynak: Hürriyet

8 comments
  1. Mesaj hükümete idi bence… yerine ulaştı artık kesmeye gerek YÖK

  2. Bu ne şimdi habermi siyasetmi Beşiktaş’a yakıştığı belde mi burası

  3. Allah akıl fikir versin demiyeceğim ADAM AKILLI!.. bilmek tanımak lazım:))

  4. Başjanın çıkışını beğendim. Güzel toparlamış inekte kurtuldu sorun yok

  5. Türkiye’min imajı betlerde bizim uğraştığımız işlere bak. Birileri mesaj peşinde diğeri orta yolcu inek bahane insan bu haberleri okuyunca ben nerde yaşıyorum diyor BEŞİKTAŞLI entellektüel olur yönetici olmak zor iştir umarım bu tür şeyleri bir daha yaşamayız

  6. Ciddiye almayın ya herşeyi yorum değil destan yazıyorsunuz

Comments are closed.