SPOR: Yunanlılar Atiba’yı çok sevdi

Beşiktaş’ın Olympiakos ile 1 – 1 berabere kaldığı maçtan sonra Yunan ekibinin teknik direktör Vasilis Vouzas, Kanadalı oyuncu Atiba Hutchinson’a övgüler yağdırdı.

Atiba’nın maç boyunca ofansif ve defansif görevlerini eksiksiz yerine getirdiğini belirten Vouzas, “Gerçekten böyle bir oyuncuyla çalışmayı çok isterim” dedi.
Basın tribününde bulunan Yunanlı gazeteciler de, Atiba’nın mükemmel bir oyuncu olduğunu ve bu nedenle maçın adamı olduğunu söylediler.

GÜNEŞ İLE İDDİALILAR

Siyah beyazlı takım, Güneş yönetiminde UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Olympiakos ile 1-1 berabere kalarak çeyrek final için avantaj yakaladı. Beşiktaş, Şenol Güneş’in teknik direktörlüğünde iki sezonda Avrupa kupalarında yaptığı 15 maçta 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 yenilgiyle sahadan ayrıldı. Siyah beyazlı ekip, bu sezon 9 Avrupa karşılaşmasında sadece bir kez yenilip 3 galibiyet ve 5 beraberlik aldı.

GOL ATMAKTA ZORLANMIYOR

Takımlarına oynattığı hücum futboluyla dikkati çeken Güneş, Beşiktaş’ı Avrupa kupalarında etkili bir ekip haline getirdi. Siyah-beyazlılar, tecrübeli çalıştırıcısı yönetiminde Avrupa’da yaptığı 15 maçın sadece birini gol atmadan tamamladı. Diğer 14 karşılaşmada rakip fileleri havalandırmayı bilen Beşiktaş, toplam 22 gole ulaştı. Siyah-beyazlı ekip, bu dönemde tek sıkıntıyı ise kalesinde gördüğü 23 golle yaşadı. Kaynak: Hürriyet