MAGAZİN: Amerika’da Tarkan rüzgarı

Megastar Tarkan, Amerika’da verdiği konserlerle müzikseverleri büyüledi. New York’ta verdiği Amerika konserleri serisinin ikincisinde başarılı şarkıcı, salonu tıklım tıklım dolduran hayranlarını şarkıları ve danslarıyla mest etti.

Tarkan New York’taki ikinci konserini Manhattan Center Stüdyoları’nda bulunan Hammerstein konser salonunda verdi. Tarkan, 5 Mart’ta ise Los Angeles’ta şehrin merkezinde yer alan, The Novo’da konser verdi. Megastar ‘Acımayacak’ şarkısı ile sahneye çıktığı gecede ‘Kır Zincirlerini’, ‘Şıkıdım’, ‘Dudu’, ‘Öp’, ‘Touch’, ‘Come Closer’, ‘Bounce’ gibi çok sevilen Türkçe ve İngilizce şarkılarını salonu dolduran sevenleri ile birlikte söyledi.

New York’taki konserlerin ardından Los Angeles’a geçen Tarkan, ‘Melekler Şehri’nin en prestijli sahnelerinden The Novo by Microsoft’ta hayranlarıyla buluştu.

Megastar Tarkan, Los Angeles’taki konserinde Türkçe ve İngilizce şarkılarını sevenleriyle buluşturdu. Tarkan’a eşlik edenler arasında çeşitli ülkelerden dinleyiciler vardı.

SM Production organizasyonuyla gerçekleşen Amerika konser serisinin son günü Los Angelas’ta sahne alan Tarkan, ‘Acımayacak’ şarkısı ile sahneye çıktı. 30 kişilik bir ekiple Amerika’ya gelen Megastar’a davulda Volkan Öktem, bas gitarda Alp Ersönmez, akustik gitarda Ayhan Günyıl, klavyelerde Matthew Erdem ve Serhat Ersönmez eşlik etti.
Los Angeles konserini izlemeye gelenler arasında Büşra Pekin ve Eliz Sakuçoğlu da vardı.

Kaynak: SÖZCÜ