Beşiktaş Hayır’a çalışıyor!..

CHP Beşiktaş ilçe Başkanı Sebahattin Öztürk
CHP Beşiktaş ilçe Başkanı Sebahattin Öztürk

Beşiktaş’ta referandum süreci hızlı ilerliyor. Daha önce çarşı içinde başlatılan çalışmalar
edinilen bilgiye göre tüm mahallelere yayıldı. Beşiktaşlıların yapmış olduğu çalışmalar ilgi ile izleniyor.
Bu konuda CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk çalışmaları desteklediklerini, tüm etkinliklere katıldıklarını, Beşiktaşlıların gayretlerini taktirle karşıladıklarını söyledi.
ETKİNLİK PROGRAMI AÇIKLANDI OLDUKÇA YOĞUN
Geçtiğimiz hafta içindede Beşiktaş’ta şarkılı sözlü etkinlikler vardı. Referandumda Hayır çıkması için yoğun çaba gösteren 7’den 77’ye yaşlı genç bir çok insanın etkinlik programı da açıklandı. Bu doğrultuda yapılacak olan etkinliklere tüm Beşiktaşlıların beklendiği duyuruldu.
Geçtiğimiz günlerde ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun belediye başkanlarını toplamış ve referandum süreci ile Hayır etkinliklerini masaya yatırmıştı.
MİLLETVEKİLLERİ DE ETKİNLİKLERE KATILIYOR
Geçen ay ise, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin CHP Beşiktaş İlçesinde Beşiktaşlılarla konu hakkında toplanmış görüş alışverişinde bulunmuştu.
CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk Beşiktaş Gazetesine verdiği özel demeçte, özetle; “Bu çalışmalar artık partiler üstü, Beşiktaşlılar düzenledikleri etkinliklerle göz dolduruyor. Her türlü desteği veriyoruz. Demokrasi mücadelemiz sürüyor. Referandumdan Hayır çıkacağına eminiz” dedi.
ÖZTÜRK: “PROGRAMLAR YOĞUN OLARAK SÜRDÜRÜLECEKTİR. BİZDE DESTEKÇİYİZ”
Etkinlik programlarının büyük ilgi toplayacağına inandıklarını belirten yetkililer ise bu tür çalışmaların ilçe bazında mahalleli ve halkın birlikte yürütmesinin önemine değinerek Beşiktaş’ta güzel işlerin yapıldığına dikkat çekiyorlar. Etkinliklere katılımın artması için büyük gayret sarf edilirken, vatandaşların demokrasi bilinci ile birlikte her konuda çalışma yapması gerektiğinin altı çizildi.
(Özel Haber)

3 comments
  1. Başkan iyi çalışıyordun. Beşiktaş Gazetesine deTşkler

Comments are closed.