For Honor konsol oyun inceleme

Sonunda beklenen oyun For Honor Şubat ayında konsola da geldi. Oyunu yapan Ubisoft firmasının geliştirdiği bu grafikleri mükemmel oyunda 3 farklı class bulunmakta. Samurai, Knight ve Vikingler. Herbir classta toplam 4 karakter seçimi yapılabiliyorsunuz.

Her bir karakterin kendine has move lists özellikleri mevcut. Ayrıca FRP unsurlarınıda oyun barındırıyor. Yani karakterinize savaşlardan kazandığınız para ile giydirebiliyorsunuz. Böylece karakteriniz daha da kuvvetleniyor. Oyunun single ve multiplayer mode ları mevcut ancak internet bağlantısı gerektiriyor. Karakterlerin bunun yanı sıra kendine has perkleri özel güçleri de var:Kendini iyileştirme, yada savaş alanında piyonları vurduğunuzda canınızın bir kısmının da dolmasına sebeb oluyor. Oyunda Death Match, Dominion, Brawl, Duel gibi birbirinden farklı modlar da mevcut ve arasıdan seçtiğiniz bu modlarda ister pvp ister pve yapılabiliyor. Yani ister bilgisayara karşı isterseniz diğer oyuncularla karşılaşma yapılabilyor. Ayrıca oyunda görev alıp extra deneyip XP kazanıp kıyafet satın almak için gereken para birimi steel olan edevatı toplamanız gerekmekte ciddi bir mücadele olsun isterseniz. Oyunun grafiklerini ise mükemmel buldum. Çevre ve karakter tasarımı oldukça üst seviyelerde. Yılın oyunu olmaya aday For Honor’ı gönül rahatlığıyla alıp oynayabilirsiniz.
Editörün oyun puanı: 10/10

Not: Sizde oyunlarınızı analiz edilmesini ve Beşiktaş Gazetesinde yayınlanmasını istiyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz. Yeni çıkan oyunların ilk versiyonlarını veya demolarını editör Onur Baştuğ ulaştırarak sayfalarımızda inceleme yorum fotoğraf video ve şirket isminizle birlikte ücretsiz yer alabilirsiniz. Ayrıca, isterseniz teknoloji haberleri veya ana sayfada reklamlarınızı ücretli olarak yayınlatabilirsiniz.
Email: onurbastug7@gmail.com