KÜLTÜR: Sinemalarda bu hafta

Bu hafta sinemalarda birbirinden keyifli filmler vizyona girdi. Sinemaseverler için vizyondaki yeni filmleri derledik:


Resident Evil: Son Bölüm
Vizyon Tarihi: 24.02.2017
Resident Evil 5: İntikam’da bıraktığımız olayların hemen ardından, Alice’i (Milla Jovovich) insanlığın zombilere karşı verdiği savaştan sağ olarak kurtulan tek kişi olarak görürüz. Alice, şimdi kabusun başladığı yer; Racoon Şehri’ndeki Kovan’a geri dönmek zorundadır. Umbrella Şirketi, kıyametten kurtulan son kişileri de yok etmek amacıyla Racoon Şehri’nde güçlerini son kez toplamaktadır.
Yönetmen
Paul W.S. Anderson
Oyuncular
Ali Larter, Shawn Roberts, Milla Jovovich
Süre: 107 Dakika
Tür: Aksiyon

RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER – Official Trailer (HD)


Karlar Kraliçesi 3: Ateş ve Buz
Vizyon Tarihi: 24.02.2017
Karlar Kraliçesi ve Karlar Kralı’nı kahramanca alt etmesine rağmen Gerda hala aradığı huzuru bulamamıştır. Hayali bir zamanlar Kuzey Rüzgârı’nın kendisinde ayırdığı anne ve babasını bulmak ve ailesini tekrar bir araya getirmektir. Gerda ve arkadaşları bu amaç uğruna zorlu bir yolculuğa çıkarlar, ancak karşılarına pek çok engel çıkacaktır. Yolculuk sırasında tarihi Ateş ve Buz Taşı’nı keşfederler. Bu andan itibaren hiçbir şey planladıkları gibi gitmeyecektir… Gerda sihirli güçleri alt etmeyi başarıp ailesine geri kavuşabilecek midir?
Yönetmen
Aleksey Tsitsilin
Süre: 86 Dakika
Tür: Animasyon

The Snow Queen 3: Fire and Ice – official trailer


Gizli Sayılar
Vizyon Tarihi: 24.02.2017
GİZLİ SAYILAR, yıldızları hedefleyerek ülkenin temellerini değiştiren parlak bir kadın grubunun inanılmaz, anlatılmamış, ancak gerçek hikayesini ortaya çıkarıyor. Film, NASA’daki siyah kadın matematikçilerden oluşan seçkin bir takımın, Sovyetler Birliği’ndeki Amerikalı rakiplerine karşı uzay yarışını kazanmasına yardımcı oldukları ve aynı zamanda, eşit haklara ve fırsatlara ilerlemeye yönelik arayışların hayati tarihini anlatıyor.
Yönetmen
Theodore Melfi
Oyuncular
Octavia Spencer, Janelle Monáe, Taraji P. Henson
Süre: 127 Dakika
Tür: Biyografi

Hidden Figures | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX


Cereyan
Vizyon Tarihi: 24.02.2017
Genç psikoloji öğrencisi Aylin, geceleri tanımadığı kişilere online terapi yapmakta ve bunun kendisini geliştireceğini düşünmektedir. Bir gece onu Cavit Demir isimli tuhaf bir adam arar. Kanser hastası olan 7 yaşındaki oğlunun ölümüne sebep olduğunu ve depresyondan kurtulamadığını söyleyen bu adamın gizlediği bazı gerçekler vardır.
Yönetmen
Mert Dikmen
Oyuncular
Murat Yatman, Pınar Bibin, Salih Bademci
Süre: 82 Dakika
Tür: Gerilim

Cereyan Official Teaser 1
https://youtu.be/LitAYzwM7jc


Deli Dolu
Vizyon Tarihi: 27.02.2017
Beatrice ve Donatella, birbirlerinden tamamen farklı, hayatları pek kolay geçmemiş iki güçlü kadındır ancak tek ortak noktaları birisinin polis, diğerinin ise kocasının zoru ile atıldığı akıl hastanesidir. Tanıştıklarından beri iyi anlaşan bu iki kadın birgün hiç hesapta yokken birlikte hastaneden kaçar. Bütün hastane yetkilileri ve uzmanlar peşlerindeyken bu çılgın ikili, Donatella’nın geçmişini temize çekmeye, Beatrice’in ise kanunların kendisinden ayırdığı oğlunu görmeye çalıştığı eğlenceli bir o kadar da duygulu bir yolculuğa çıkarlar.
Yönetmen
Paolo Virzì
Oyuncular
Valeria Bruni Tedeschi, Micaela Ramazzotti, Valentina Carnelutti
Süre: 118 Dakika
Tür: Komedi

Like Crazy | Lotterywest Festival Films | PIAF 2017