KÜLTÜR: Merakla beklenen diziler

Dizi tutkunlarına duyurulur! Sevdiğiniz dizileri takip ederken, bir yandan da yeni dizi arıyorsanız, tam yerine geldiniz. 2017’de merakla beklenen dizileri sizler için derledik:

Emerald City
Eğer Oz Büyücüsü olması gerektiğinden daha iyimserse, Emerald City tam da size göre. Kitaba TV göndermesi niteliğinde olan bu dizide Oz Büyücüsü romanı yeniden hayal edilerek hikayeleştiriliyor, sihir ve bilim dünyası çarpışıyor. Hikayenin güncellenen versiyonunda Dorothy, farklı yetenekler kazanıyor ve Vincent D’Onofrio ise büyücü rolünde.

 

 

Powerless
Süper kahramanlarla dolu bir dünyada normal insanların yaşadıklarını görmezden gelmek olur mu? Vanessa Hudgens gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi, süper kahramanların olduğu bir dünyada sigorta şirketinde çalışan normal insanların süper güçsüz fakat komik anlarını konu alıyor.

 

 

Santa Clarita Diet
Korku komedi türünde olan dizinin başrolünde Drew Barrymore ve Timothy Olyphant yer alıyor. Dizide California’da yaşayan evli çift Sheila ve Joel’in hayatları, Sheila’nın zombiye dönüşmesiyle karanlık bir yokuşa doğru sürüklenir.

 

 

Taboo
Belki bazılarınız çoktan diziye başladı ve Tom Hardy’nin büyüsüne kapıldı. 1800’lü yıllarda geçen dizide babasının ölüm haberini alan James Keziah Delaney (Tom Hardy), Afrika’dan Londra’ya döner ve babasının ölümünü araştırmaya başlar.

 

 

The Young Pope
Güç her şeydir peki bu güç nasıl kullanılır? Başrollerinde Jude Law ve Diane Keaton’ın yer aldığı dizide alışılagelmişin dışında Amerikan bir Papa’nın muhafazakar kimliği, yoksullara yardım etme düşüncesi ve olması gerekenin dışında özgürlükçü düşünce yapısı ele alınır.

 

 

The Good Place
Veronica Mars hayranıysanız sizi buraya alalım. Kristen Bell’in başrolünde yer aldığı The Good Place, kahkaha efekti olmayan bir komedi dizisi. Ölümden sonraki hayatta iyi yer olarak yani cennet olarak adlandırılan yeri konu alan dizide, kahramanımız Eleanor için işler ilginç bir hal alır. Birazcık atıştırmalık bir dizi arayışı içerisindeyseniz, The Good Place’in tam da ihtiyacınız olan dizi olduğunu söyleyebiliriz.

 

Kaynak: GQ Türkiye