SPOR: “Biz yüzde 100 hazırız”

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş ile Cenk Tosun, Hapoel Beer Sheva karşılaşması öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundular.
Şenol Güneş şunları söyledi: “Küçük bir kentin büyük bir takımı durumunda Hapoel Beer Sheva. Futbol anlayışları da oldukça iyi. Tempolu ve hızlı oynayabilen bir takım. Teknik oyuncuları da var. Zor bir maç olacaktır. Hak ettiğimiz sonuçları bekliyoruz. 21 oyuncumuz burada. Onlardan bir 18 yapacağız. En güzel futbolumuzu oynamaya çalışacağız. Hapoel bilinen ve ismi olan bir takım değildi. Ancak oynadıkları futbolla kendilerini gösterdiler. Saha çıkıp oynayacağız. Ne olacağını bilmiyoruz. Kaybetmekten her zaman 0-0’lık bir sonuç iyidir ancak kazanmaktan iyi değildir. Hem ligi hem de Avrupa Ligi’ni kaldırabileceğimizi düşünüyorum. Sahada karakterini ortaya koyan bir takım görmek istiyorum. O maçın hangi maç olduğu önemli değil. Yarınki müsabakanın sevgiye, saygıya ve dostluğa katkı yapması nedeniyle güzel bir maç olmasını diliyorum.”

“TAKIMDAKİ HAVA GÜZEL”

Cenk Tosun’un açıklamaları ise şöyleydi: “Biz şu anda yüzde 100 hazırız. Yarınki maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz. İki maç kaybettiğimiz için üzgünüz ama çok çabuk unutup bu maça odaklandık. Takımdaki hava da güzel, herkesin neşesi yerinde. Video analizde rakibin zayıf yönlerini gördük. Ben kendime göre bir plan uygulayacağım yarın.” Kaynak: Fanatik