SPOR: Şenol Güneş: ”Tek yumruk olmalıyız”

İdman öncesi öğrencileriyle toplantı yapan Şenol Güneş, art arda 2 yenilginin ardından hem uyaracak hem moral aşılayacak. Beşiktaş önce kupada Fenerbahçe’ye ardından da ligde de Karabük’e kaybetmişti. Sezonun sonuna doğru gelen bu art arda iki mağlubiyet teknik direktör Şenol Güneş’i de harekete geçirdi. Tecrübeli çalıştırıcının antrenman öncesinde oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptığı öğrenildi. Şenol Güneş bu toplantıyı 2 bölüme ayıracak. Öncelikle teknik kısmında yapılan hataları bir bir anlatıp sezonun kalanı için önemli uyarılarda bulundu.
Şenol Güneş konuşmasının önemli bölümünü ise moral motivasyona ayırdı. Tecrübeli teknik direktörün geçen sezon tüm camianın kenetlenmesiyle gelen şampiyonluktan örnekler vererek birlik mesajı aşıladığı kaydedildi. Güneş, Avrupa Kupası’ndaki Hapoel Beer Sheva ve ligdeki kritik randevular öncesi takıma moral takviyesi yapacak. Futbolcuların da Oğuzhan ve Quaresma önderliğinde bir toplantı yapacağı belirtildi.

TOLGAY’A KART UYARISI

Beşiktaş’ta Hapoel Beer Sheva’ya karşı Aboubakar, Beck ve Adriano cezalı. Tolgay ve Caner ise sınırda. Caner sakatlığı nedeni ile forma giyemeyecek. Teknik direktör Şenol Güneş, birçok eksikleri olduğu dönemde Tolgay’ı gereksiz kart görmemesi sebebiyle uyardı. Beer Sheva’da ise Ben Bitton ve Miguel Vitor sınırda. Kaynak: Fotomaç