OTOMOBİL: Mercedes-Benz 2017 E-Class

Yeni E-Serisi’ni “Aklın başyapıtı” kılan yenilikler ve özellikler ile ilgili en önemli bilgileri sizler için derledik.

Mercedes-Benz 2017 E-Class
Mercedes-Benz 2017 E-Class

DRIVE PILOT
Yardım ve Destek sistemleri, sürücüyü fark edilir biçimde rahatlatır ve tehlikeli durumların önlenmesine yardımcı olur. DRIVE PILOT* 0’dan 210 km/s’e kadar olan hızlarda öndeki araçla aradaki mesafeyi otomatik olarak koruyabilir, onu izleyebilir ve şeritte kalabilir – uygun çevrede, şerit çizgilerinin belli olmadığı yerlerde sürü benzeri davranışla bunu 130 km/s’e kadar bile gerçekleştirebilir. Hız Sınırı Yardımcısı, kamera veya navigasyon sistemi tarafından algılanan hız sınırlarını DISTRONIC, takip mesafesi kontrol sisteminin hız kontrol sistemine otomatik olarak aktarabilir. Aktif Fren Yardımcısı, önde daha yavaş ilerleyen, duran veya hareketsiz olan bir araç, kavşak trafiği veya yoldan geçen yayalarla bir kaza tehlikesi olduğunda uyarıda bulunur. Sürücü tarafından yapılan yetersiz frenin basıncını takviye eder ve hatta sürücü yanıt vermediği takdirde bağımsız olarak fren yapar. Yeni E-Serisi, bu sayede bağımsız ve kazasız sürüş yolunda büyük bir adımdır.

DRIVE PILOT
DRIVE PILOT

Akıllı ve verimli motorlar.
Maksimum konforda ekonomik ve verimli sürüş. E 220 d içindeki dizel teknolojisinin anlamı budur. 9G-TRONIC, 9 ileri oranlı otomatik şanzımanla birlikte her seyahati yeni bir seviyeye yükseltir. Yüksek bir sürüş konforu seviyesi, yeterli güç rezervleri ve düşük yakıt tüketimi – tümü ultra modern bir paket içinde birleşmiştir. Yeni E 200 4 silindirli benzinli motorun tanımı budur. Özellikle düşük ve orta devir/dakika aralıklarında inanılmaz bir performans ve üstün bir sürüş deneyimi sunar. Ultra modern dizel teknolojinin verimliliği ve 6 silindirli bir güç ünitesinin sürüş konforu. E 350 d mükemmel performansı rafine bir seyahatle birleştirir.

Akıllı ve verimli motorlar.
Akıllı ve verimli motorlar.

Aklı göremezsiniz. Ancak hissedebilirsiniz.
Yeni E-Serisi teknolojiyi geleceğe taşır. Sonuçta ortaya, akıllı teknolojiye sahip eşsiz bir iç mekan tasarım konsepti, konfor ve modern lüks konusunda yeni bir boyut tanımlayan yeni Mercedes-Benz tasarım stili çıkar. İç mekan tasarım konseptinin yapısında, görsel derinlik ve akan konturlar belirgindir. Formu koruyan konfor, eşsiz güvenlik özellikleri, birinci sınıf materyaller ve uyumlu renk konseptleri iç mekan tasarım konseptine salon benzeri bir karakter kazandırır. Geniş materyal yelpazesi, yeni E-Serisi’nin sürücülerinin otomobillerini çok daha bireysel olarak yapılandırabilmelerini sağlar. “Modern Lüks” derken kastettiğimiz budur.

Aklı göremezsiniz. Ancak hissedebilirsiniz.
Aklı göremezsiniz. Ancak hissedebilirsiniz.

Üç tasarım konsepti, modern lüksü tanımlar: AVANTGARDE, EXCLUSIVE, AMG.
Sportiflik arayan müşteriler bunu AMG Tasarım Konseptinde bulacaktır. Dinamik alçaltılmış süspansiyon, AMG tasarımı hafif alaşım jantlar – burası, yeni E-Serisi’nin en sportif olduğu yerdir. Ve Gece Paketi görünümüyle çok daha dikkat çekici hale gelir. Bu durumda, hafif alaşım jantlar, dış dikiz aynaları ve süslemeler siyah renktedir. Ödün verilmeyen bireysellik designo’nun güçlü yanıdır. Burada, iç mekan tasarım konsepti seçimi tümüyle müşterinin zevkine ve bireysel isteklerine bağlıdır. Döşemeler, renkler veya muhteşem ekstralar – karar sizin.

Aklı göremezsiniz. Ancak hissedebilirsiniz.
Aklı göremezsiniz. Ancak hissedebilirsiniz.

Mercedes-Benz 2017 E-Class – Video Brochure

https://youtu.be/JbA0u-OpoLw