MAGAZİN: Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Oylama ile belirlenen Başarı Ödülleri töreninde, ödüller sahiplerine takdim edildi. İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından bu sene 24’üncü kez düzenlenen tören, Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde yapıldı. Sunuculuğunu Jess Molho’nun yaptığı törene birçok sanatçı katıldı. Ödül almaya layık görülen sanatçıların yanı sıra Demet Akbağ ve Rasim Öztekin gibi ustalara ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ verildi. Törende Jüri özel Ödülü’nü ise Yetkin Dikinciler aldı.

Törene Serenay Sarıkaya güzelliği ve açıklamalarıyla damga vurdu. Güzel oyuncu, “Bizi çok yakıştırıyorlar biliyorum ama Kerem ile evlilik düşünmüyoruz. Ailelerimiz de tanışmadı” dedi. Siyah elbisesi ile göz kamaştıran Serenay Sarıkaya ise salona girdiği anda bütün bakışlar üzerinde toplandı. Fit vücudu ve mini eteğiyle göz kamaştıran oyuncu çok heyecanlı olduğunu belirtti. Uzun süredir ekranlardan ve magazin sayfalarından uzak kalan Sarıkaya, “Ben kaçmıyorum. Şu an için işim olmadığı için kabuğuma çekildim ama süper bir proje ile tekrar ekranlara döneceğim. Artık yine görmeye başlayacaksınız beni” diyerek enerjisi yüksek bir röportaja imza attı. Geceye tek başına gelen Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bürsin’le ilgili de açıklamalar yaptı. Her şeyin çok güzel gittiğinden bahseden Sarıkaya, evlilik haberleriyle ilgili olarak “Evet bizi birbirimize çok yakıştırıyorlar. O yüzden de bir an önce evlendirmek istiyorlar ama henüz ben 25 yaşındayım. Daha çok erken. Şu an için böyle iyi” dedi. Ailelerin de henüz tanışmadığını ekleyen Sarıakya, ödülünü almak için salona giriş yaptı.

 Serenay Sarıkaya
Serenay Sarıkaya

“BİR TAS KOYDUK HALLOLDU”
Son günlerin en sevilen çiftlerinden İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu çifti geceye ilk gelen isimlerden oldu. En Başarılı Kadın ve En Başarılı Erkek ödüllerine layık görülen çift ilgi odağıydı. Burçin Terzioğlu, “Ödül almak çok sevindirici. Hele ki öğrencilerden alınca ve ikimiz birlikte alınca daha da keyifli oluyor” dedi. Kaleli ise evlerinin su basmasına yönelik çıkan haberlere “Çatıdan bir iki damla su geldi. Altına tası koyduk geçti. Bu kadar abartılacak bir şey yok” diyerek açıkladı.

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu
İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu

“BENİM GİBİ YAPMAYIN DERS ÇALIŞIN”
En İyi Erkek Şarkıcı dalında ödüle layık görülen Yalın genç kızların büyük ilgisiyle karşılaştı. Salona girdiği andan itibaren birçok hayranın markajına takılan şarkıcı, kokteyl alanına zorlukla giriş yaptı. Üniversiteyi 10 sende bitirdiğini anlatan Yalın, öğrencilere “Ben 10 senede zor bitirdim. Müzik dinleyerek motive olunmaz. Finallere çalışarak motive olunur ve okul biter. Benim yaptığımı yapmayın ders çalışın” diyerek akıl verdi.

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü
İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü
 Ozan Güven, öğrencilerle birlikte selfie yaparken oldukça neşeliydi.
Ozan Güven, öğrencilerle birlikte selfie yaparken oldukça neşeliydi.

GECEDE ÖDÜL ALANLAR
Yılın En Başarılı Kadın Dizi Oyuncusu: Burçin Terzioğlu
Yılın En Başarılı Erkek Dizi Oyuncusu: İlker Kaleli
Yılın En Başarılı Kadın Film Oyuncusu: Serenay Sarıkaya
Yılın En Başarılı Erkek Film Oyuncusu: Ozan Güven
Yılın En Başarılı Kadın Şarkıcısı: Hande Yener
Yılın En Başarılı Erkek Şarkıcısı: Yalın
Yılın En BaşarılıAlbümü: Janti (Murat Boz)
Yılın En Başarılı Alternatif Müzik Grubu: Adamlar
Yılın En Başarılı Klip Çalışması: Ben Bilmem (Murat Dalkılıç)
Yılın En Başarılı Radyo Programcısı: Geveze
Yılın En Başarılı Şarkısı: Günah Benim (EYPİO ft. Burak King)
Yılın En Başarılı Kitabı: Gerçek Hesap Bu (Nejat İşler)
Yılın En Başarılı İş Kadını: Leyla Alaton

 

Kaynak: SÖZCÜ