FUTBOL: Beşiktaş-Konyaspor maçı ne zaman

Süper Lig’in lideri Beşiktaş Vodafone Arena’da Atiker Konyaspor’u konuk edecek. İki takım taraftarlarının merakla beklediği Beşiktaş-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Liderliği Başakşehir’den alan Beşiktaş Süper Lig’de 19. hafta maçında Vodafone Arena’da Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Son 3 maçını kazanan ve oldukça formda olan Kara-Kartal Konya engelini de aşarak şampiyonluk yolunda yara almak istemiyor. Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Konyaspor ise deplasmanda sürpriz peşinde.

İki takım arasında oynanacak karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek. Baki Tuncay Akkın ve Mehmet Cem Hanoğlu yardımcılıklarını yapacak.

Beşiktaş-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

30 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak karşılaşma beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş’ta 6 eksik

Siyah-beyazlı takımda Ömer Şişmanoğlu, Hutchinson ve Caner Erkin sakatlığı, Adriano ve Andreas Beck cezası nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Vincent Aboubakar ise Afrika Kupası’nda olduğu için yok.

Atiker Konyaspor’da Alban Meha ve Selim Ay’ın sakatlıkları bulunuyor.

İlk yarıda Atiker Konyaspor ile Beşiktaş arasında Konya’da oynanan mücadele 2-2 berabere bitmişti.

18 hafta sonunda 12 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Beşiktaş 41 puan topladı. Konyaspor ise 7 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 5 mağlubiyet ile 27 puan toplayarak 6. sırada yer aldı.

Kaynak: FANATİK