MAGAZİN: Caner Erkin’e büyü yapıldı iddiası

Caner Erkin ile Asena Atalay arasındaki gerginlik artıyor. Geçtiğimiz gün Caner Erkine icra takibi başlatan Asena Atalay hakkında, Beşiktaşlı yıldız futbolcu sessizliğini bozdu. Yaptığı açıklamada, eski eşi Asena Atalay’ın kendisini aldattığını, psikolojik olarak sağlıklı olmadığını ve oğlunun velayetini alacağını açıkladı. Bugüne kadar oğlu için sustuğunu ve babalık görevlerini eksiksiz yerine getirdiğini söyleyen Caner Erkin’in açıklaması:

“Evlilik birliği sürecinde üçüncü kişilerle birlikte olan Asena Atalay’a karşı boşanma aşamasında hiçbir hukuki hakkımı kullanmadım. Ama gördüm ki oğlumu zedelememek için üzerini örttüğüm ne varsa onları ortaya çıkarmak için elinden gelen yapan bir şahıs ve aileyle karşı karşıyayım. Oğlum, akıl sağlığından yoksun, annelik bilincinden tamamen uzak bir anneye sahip. Oğlumun benimle büyümesi için yasal haklarımı kullanacağım.”

Caner Erkin'e büyü yapıldı iddiası
Caner Erkin’e büyü yapıldı iddiası

Bunun üzerine Avukat Zeynep Yargıç, açıklama hakkında şunları belirtti:

“Erkin’in oğlunun velayetini annesinden alabilmesi için Asena Hanım’ın akıl sağlığından yoksun olduğunu raporla kanıtlaması lazım. Aldatma konusunda ise çift, anlaşmalı olarak boşandığı için Caner Erkin’in eşine “Beni aldatmıştın sana dava açıyorum” deme gibi bir hukuki hakkı yok.”

Avukat Ozan Kayahan ise; “Kişi aldatıldığını öğrendikten itibaren 6 ay içerisinde mahkemeye gidip dava açmamışsa bu saatten sonra geçmişe dönüp dava açamaz. Söz ile üçüncü kişiler denilip hiçbir hak iddia edemez. Velayet değiştirme davası açsa bile bu kısa sürede sonuca bağlanmaz.” ifadelerini kullandı.

Caner Erkin'e büyü yapıldı iddiası
Caner Erkin’e büyü yapıldı iddiası

Caner Erkin’in açıklamaları hakkında konuşan Asena Atalay ise, avukatıyla konuştuğunu ve tazminat davası açacağını bildirdi.

Tüm bu yaşanan olayların arasında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Boşanma sürecinde Asena Atalay’ın babası, gittiği bir berberde, “Ne olacak sizin kızın boşanması?” şeklindeki sorulara “Caner, kızımı boşayamaz. Biz büyü yaptırdık” diye cevap verdiği iddia edildi.

Kaynak: FANATİK