AKTÜEL: KDZ. Ereğli Vefa Karakurdu-Tunç Uncu ve Şehit Ailelerimiz için Elele

Geçtiğimiz aylarda şehit ailelerine katkı sağlamak amacıyla resimlerinin özgün baskılarını satışa sunan Ressam Nihat Evren Derman, bu defa Vefa Karakurdu ve Tunç Uncu için KDZ.Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği’yle bir araya geliyor. 10 Aralık’ta Beşiktaş-Bursaspor maçı ardından Vodafone Arena yakınındaki patlama sonucunda vefat eden Vefa Karakurdu ve Tunç Uncu’ya ithafen düzenlenen sergi KDZ.Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği’nin katkılarıyla hayata geçecek. Derman’ın 42 tablosunun sınırlı sayıdaki özgün baskılarının satışında elde edilen gelir Karakurdu ve Uncu’nun Ailelerine ve Şehit Aileleri fonuna aktarılacak.

Dernek Başkanı Tarkan Adik; “Vefa ağabeyimiz tüm Ereğli halkı tarafından sevilen ve sayılan örnek bir Beşiktaşlıydı.Tunç kardeşimiz de çevresine çok güzel hatıralar bırakarak genç yaşında aramızdan ayrıldı.İki değerli şehitimizin de hatıralarını yaşatmak ve ailelerine destek olmak adına derneğimizin tüm imkanlarıyla seferber olduk.Elde edilen geliri iki ailemize eşit olarak aktaracağız.Bunun dışında belli bir payı da Şehit Aileleri fonuna aktarmayı amaçlıyoruz. KDZ.Ereğli halkının sergiye büyük ilgi göstereceğine inanıyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

28 Ocak Ctesi günü saat 14:00-20:00 arası kapılarını ziyaretçilere açacak sergi KDZ. Ereğli AKM Sergi Salonunda gerçekleşiyor.

KDZ. Ereğli Vefa Karakurdu-Tunç Uncu ve Şehit Ailelerimiz için Elele
KDZ. Ereğli Vefa Karakurdu-Tunç Uncu ve Şehit Ailelerimiz için Elele