FUTBOL: Kayserispor-Beşiktaş hangi kanalda saat kaçta?

Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda bugün Kayserispor’a konuk olacak. D Grubu’ndan lider olarak çıkmayı garantileyen Siyah-Beyazlılar’da görev yapacak genç ve yedek ağırlıklı kadro, Kayseri’yi devirip grup aşamasını namağlup tamamlamayı planlıyor. Peki Kayserispor-Beşiktaş hangi kanalda saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig’de 18. haftayı lider olarak kapatan Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda bugün D Grubu son maçında Kayserispor’a konuk olacak. Gruptan lider olarak çıkmayı daha önceden garantileyen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, yedek ve genç ağırlıklı bir kadro sahaya sürecek.

Muhammed Enes Durmuş, Fatih Aksoy ve Sedat Şahintürk gibi isimlere ek olarak Şenol hocanın, takımın yeni transferi Matej Mitrovic’e de görev vereceği bildirildi. Prestij maçına çıkacak olan Kara Kartal’ın skor yükünü, Ömer Şişmanoğlu üstlenecek. Yedekler için büyük şans Sezonun ikinci yarısında takıma dönen Veli Kavlak başta olmak üzere ilk 11 mücadelesi veren Tolgay Arslan ve Andreas Beck de ortaya koyacakları etkili performansla teknik direktör Şenol Güneş’in gözüne girmeyi hedefliyor.

Kayserispor-Beşiktaş hangi kanalda saat kaçta?

Yarın saat 18.00’de Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı hakem Çağatay Şahan yönetecek. Mücadele A2TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Son 16’da rakip belli Siyah-Beyazlılar, Türkiye Kupası son 16 Turu’nda C Grubu’nu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe’yle 5 Mart’ta Vodafone Arena’da karşı karşıya gelecek. Eşleşme, tek maç üzerinden oynanacak.

MUHTEMEL 11’LER

KAYSERİSPOR: Ali Ahamada, Anıl, Levent, Stevanovic, Mert, Ufuk, Kubilay, Umut, Murat, Erdem, Furkan

BEŞİKTAŞ: Utku, Beck, Mitrovic, Rhodolfo, Atınç, Aras, Sedat, Veli, Muhammed, Tolgay, Ömer

Kayserispor’un şansı devam ediyor

D Grubu’nda 4 galibiyet ve bir beraberlikle 13 puan toplayan ve son 16 turunda Fenerbahçe ile eşleşen siyah-beyazlı takım, rakibi karşısında grubu namağlup tamamlamayı hedefleyecek. Grupta ikişer galibiyet ve yenilginin yanı sıra bir beraberlik alarak 7 puanda bulunan Kayserispor ise Beşiktaş’ı yenerek bir üst turda mücadele etme hakkı almaya çalışacak.

Kaynak: FANATİK