FUTBOL: Beşiktaş’ta flaş transfer gelişmesi!

Süper Lig’de liderliğe yükselen Beşiktaş transfer çalışmalarını son sürat devam ettiriyor. Siyah-beyazlılar Ersan Adem Gülüm transferini resmen açıkladı. Demba Ba’nın da Beşiktaş’a dönmesi gündemde.

Beşiktaş 3. transferini bitirdi. Mitrovic ve Babel’in ardından Ersan Adem Gülüm görüşmeleri açıklandı. Şimdi gözler forvet transferine çevrildi. Demba Ba’nın yeniden dönmesi gündemde. Eduard Sobol ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Tolgay Arslan’ı Galatasaray’ın istediği iddia ediliyor. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri…

Ersan Gülüm resmen açıklandı

Beşiktaş, Ersan Gülüm’ün transferi için görüşmelere başlandığını Borsa’ya bildirdi.

Beşiktaş’ın KAP’a yaptığı açıklama şu şekilde;

Ersan Adem Gülüm’ün geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlanmıştır.

İstanbul’a geliyor

Geçen sezonun devre arasında 7 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin ekibi Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Gülüm, yeniden Beşiktaş forması giymeye hazırlanıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş’in mutlaka stoper istemesi sebebiyle Beşiktaş yönetiminin işlemlerini hızlandırdığı Ersan Gülüm ise Instagram hesabından Türkiye’de doğru yola çıktığını gösteren bir paylaşım yaptı. Ersan, daha önce Beşiktaş forması ile 126 maçta forma giymişti. Defans oyuncusu, Çin Ligi’inde ise 25 maçta oynadı.

Kaynak: FANATİK