ALIŞVERİŞ: Kayak modasında yeni trendler

Kayak yaparken şık olabilirsiniz. Kayak modasında yeni trendler ne, hangi ürünleri nereden alacaksınız? Kayakçılar için en kötü haber şudur. Kayak kıyafeti kış sonu indirime girer! Yana yakıla beklediğimiz kış indiriminden alamayacağınız tek ürün, maalesef kayak ürünleridir. Mart ayına kadar boşuna beklemeyin. Kayak tatili planınız varsa hemen bu hafta sonu alışverişe başlayın.

 Kayak modasında yeni trendler
Kayak modasında yeni trendler

NEREDEN ALACAKSINIZ?

*Boyner mağazalarına uğramadan kayak kıyafetleri almayın. Çünkü sadece birçok farklı marka değil aynı zamanda birçok yan ürünü de orada bulabilirsiniz. Termal içlikler, kayak çorapları, kar gözlükleri ve kask alabilirsiniz. Boyner’de Columbia, Nike, Iguana, Adidas, Salomon, Puma, Converse, Icetech, Rossignol markalarının ürünleri satılıyor.

*Napapirji markası kışın size kayak ve dağ sporları için son teknoloji ve son moda ürünler sunar. Ayrıca Gant ve Nautica da çokça aksesuar bulabilirsiniz.

*Sport Point, daha çok profesyonel markaları ve biraz daha pahalı mont ve takımları satar. Ama teknik özellikleri de profesyoneldir. Rossignol, Burton, Zembla, Billabong, Vans, Salice ve Olang gibi markalar var.

*Intersport, her türlü spor ve outdoor kıyafetini satar. Kayak için bir bölümlerini ayırmışlar, aksesuarları bol. O’Neill markası için buraya bakın.

Kayak ve board ekipmanlarında uygun fiyatlar arıyorsanız ve her şeyi bir arada bulmak istiyorsanız Decathlon’da çok çeşit var.

*Bogner markası da kayak için özel bir markadır. Pahalı ama evladiyeliktir.

*Columbia, yeni termal teknolojisi Omni-Heat ile soğuk havalarda sizi sıcak tutarak, ısı kaybının engellenmesine yardımcı oluyor.

*Adidas için üretilen, tasarımcı kayak kıyafetleri olan Stella McCartney marka ürünleri atlamayın.

 Kayak modasında yeni trendler
Kayak modasında yeni trendler

Kaynak: HÜRRİYET