FUTBOL: (2017) Ara transfer dönemi ne zaman başlıyor?

2016 – 2017 ara transfer dönemi ne zaman başlıyor, ne zaman sona eriyor? Transfer dönemine sayılı günler kala heyecan dorukta. Beşiktaş Babel, Fenerbahçe ise Karavaev transferlerini borsaya bildirdi. Galatasaray cephesi kadrosunu Garry Rodrigues ile güçlendirdi. Transfer günlerini en hareketli geçiren takım ise hep gidecek hem gelen oyuncuları ile Trabzonspor oldu. Trabzonspor ara transfer döneminde kadrosunu Emmanuel Mas ve Olcay Şahan ile güçlendirdi. Ara transfer dönemindeki hareketliliğin devam etmesi bekleniyor. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’un 1 aydan daha kısa sürecek bu dönemde kadrosunu güçlendirecek.

TRANSFER HAREKATI BAŞLIYOR

Lider Başakşehir İrfan Can Kahveci’yi kadrosuna kattı. Egemen Korkmaz’ı açıklaması ise an meselesi…

Beşiktaş Babel transferini bitirdi. Ayrıca stoper ve forvet bölgesi için arayışlar devam ediyor. Takımdan sürpriz isimlerin ayrılması da söz konusu…

Galatasaray’da gidecek oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılı takım 1 aylık ara transfer döneminde forvet, stoper ve kanat oyuncusu kadrosuna katmayı düşünüyor.

Fenerbahçe bonservisi Shaktar Donesk’te olan Karavaev için görüşmelere başladığını duyurdu. 10 numara transferi için ise görüşmeler sürüyor. Emenike ve Van der Wiel’in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor…

Ara transfer dönemi ne zaman başlıyor? ne zaman sona eriyor?

Ara transfer dönemi başlamadan bile şimdiden bir çok isim ve iddia söz konusu. Ancak Türkiye’de Ocak ayı ara transfer dönemi ne zaman başlayacak ve ne zaman bitecek futbol severlerin en çok merak ettiği soruların başında geliyor. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun aldığı karara göre 2. Transfer ve Tescil Dönemi 4 Ocak Çarşamba 2017 tarihinde başlayıp, 31 Ocak Salı 2017 tarihinde sona erecek.

Kaynak: FANATİK