FUTBOL: Alanyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman?

Beşiktaş Süper Lig’de 18. hafta maçında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. Peki Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig’de 38 puanla lider Başakşehir’in 1 puan gerisinde olan Beşiktaş 18. hafta maçında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş Başakşehir’in puan kaybetmesi halinde Alanyaspor’u yenerse liderliğe yükselme şansı olacak. Hüseyin Kalpar ile yollarını ayıran Alanyaspor’da teknik direktör henüz netleşmedi. Akdeniz ekibi Beşiktaş karşısında sürpriz peşinde olacak.

İki ekip arasındaki karşılaşmada hakem Alper Ulusoy düdük çalacak. Ulusoy’a Ali Saygın Ögel ve İbrahim Bozbey eşlik edecek.

Alanyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Bahçeşehir Okulları Arena’da 23 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak mücadele beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak. Maçın canlı-grafikli anlatımı ise fanatik.com.tr’de olacak.

Alanyaspor-Beşiktaş eksik ve cezalı listesi…

Beşiktaş’ta Adriano ve Andreas Beck kart cezalısı Caner ise sakat olduğu için bu maçta forma giyemeyecek. Vincent Aboubakar ise Afrika Kupası’nda olduğu için takımını yalnız bırakacak.

Ev sahibi takımda ise Daniel Candeias kart cezalısı, Deniz Vural, Isaac Sackey ve Nuru Suley’in sakatlıkları bulunuyor.

Ligde son durum

Alanyaspor 17 hafta sonunda 18 puan topladı ve 14. sırada bulunuyor. Bu sezon 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Antalya temsilcisi son 3 maçından galibiyet çıkartamadı.

Beşiktaş 38 puanla Başakşehir’in hemen arkasında 2. sırada bulunuyor. Geçen hafta Osmanlıspor deplasmanından 3 puanla ayrılan siyah-beyazlılar bu sezon çıktığı 17 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik alırken sadece 1 maçta mağlup oldu.

Kaynak: FANATİK