KÜLTÜR: Tatil için etkinlik takvimi!

Çocuklar için yorucu ama bir o kadar da keyifli okul döneminin ilk yarısı bitti. Bütün çocuklar yaşadıkları karne heyecanı sonrası; dinlenmek, eğlenmek ve 15 günlük sömestre tatilleri boyunca onlar için özel planlanmış aktivite ve eğlencelerin tadını çıkarmak isteyecekler.

Hal böyle olunca, pek çok alışveriş ve etkinlik merkezi çocuklar ile ailelerin keyifli zaman geçireceği aktiviteler hazırladı. Vizyona giren yeni çocuk filmleri de var. İşte tüm ebeveynler için faydalı olacak “Sömestre Etkinlik Takvimi”ni sizlerle:

“MOANA”

"MOANA"
“MOANA”

Disney ‘in yeni ve müthiş etkileyici fantastik türdeki, efektlerle görsel şölene çevrilmiş filmi “Moana” 20 Ocak itibariyle sinemalarda olacak.
Çocuklar kadar ebeveynler adına da etkileyici ve sürükleyici bir kurguya sahip.

“PEPEE BİRLİK ZAMANI”

"PEPEE BİRLİK ZAMANI"
“PEPEE BİRLİK ZAMANI”

Yine 20 ocakta vizyona girecek yeni ama aslında çocuklar adına çok bilindik bir isim ise “Pepee Birlik Zamanı”. Özellikle 2-6 yaş çocuk grubunu çok severek izlediği “ Pepee Birlik Zamanı “ filmi ile çocuklarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

KIDZANIA ETKİNLİK ALANI

KIDZANIA ETKİNLİK ALANI
KIDZANIA ETKİNLİK ALANI

Çocukların çok sevdiği ve zamanın su gibi akıp geçtiği, tüm meslek gruplarını oyun içinde çocuklara tanıtan “Kidzania Çocuk Etkinlik Alanı” sömestre boyunca meslek istasyonları dışında çok bilinen ve geleneksel çocuk oyunlarımızı yad edecek oyun alanları hazırladı. “ Çuval oyunu” gibi pek çok farklı oyunlarında içinde bulunacağı etkinlik alanı , sömestre ‘ye özel “Arkadaşınla Gel %50 İndirimle Gir” kampanyası ile ikinci kez gelmeyi planlayan ebeveynlerin bütçelerini de göz ardı etmemiş.

MAŞA VE KOCA AYI

MAŞA VE KOCA AYI
MAŞA VE KOCA AYI

Trump Alışveriş Merkezi’nde bulunan çocuk katı, sömestre boyunca dolup taşacağa benziyor. Pek çok tiyatro oyunu sergilenen çocuk katında sömestre boyunca “Maşa ve Koca Ayı” müzikal şovu Türkiye’de ilk defa 21-29 Ocak tarihleri arasında Trump Avm B3 katında sergilenecek. Maşa adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinen sahne şovu tüm çocukların ücretsiz katılımına açık olacak.

ÇOCUK TİYATROSU

ÇOCUK TİYATROSU
ÇOCUK TİYATROSU

Son dönemde pek çok ünlü ismi ve performans sanatçısını ülkemizde ağırlayan Zorlu Avm içinde bulunan Zorlu Performans Sanatları 21-29 Ocak arası 4 yaş ve üzeri çocuklar için Çocuk Tiyatrosu performansları ile çocuğunuz için tüm gün çok keyifli aktivitelere yer verecek.

ÇEŞİTLİ OYUNLAR VE BUZ PİSTİ

ÇEŞİTLİ OYUNLAR VE BUZ PİSTİ
ÇEŞİTLİ OYUNLAR VE BUZ PİSTİ

Candy Crush, Talking Toms, Angry Birds oyunları ve Buz Pisti Akmerkez AVM’de olacak. En sevilen oyun aplikasyonlarını gerçeğe dönüştüren Akmerkez, miniklere dev bir aktivite alanında yarı yıl eğlencesi sunuyor. Karne tatilinde çocuklar 20 -29 Ocak arasında tam 10 gün boyunca, sanal dünyada sevdikleri oyunları gerçek hayatta deneyimleyerek, tatillerini keyifle geçirecek.

ÇOCUK SOKAĞI

ÇOCUK SOKAĞI
ÇOCUK SOKAĞI

Kanyon Avm ise sömestr boyunca 21-05 tarihleri arasında Kanyon Çocuk Sokağında ücretsiz aktiviteleri ile minik misafirlerini bekliyor olacak. “Modern Hiyeroglifler Atölyesi” meraklı ve keşfetmeyi seven çocuklar için gün boyu ücretsiz ve çok keyifli saatler vaadediyor.

ROBIN HOOD

ROBIN HOOD
ROBIN HOOD

Mall Of İstanbul ile sömestre boyunca, zenginden alıp fakire vermesi ile ünlü, masallar diyarının iyi karakterlerinden Robin Hood’u ağırlayacak. Robin Hood için özel kurulacak alanda ,tırmanış, ok atabilme gibi fiziki parkurları geçen çocuklar zihinsel gelişim açısından çok önemli olan origami sanatıyla Robin Hood şapkası ,ok ve yat yapmayı deneyimleyecekler.

AYICIK TASARLAYACAKLAR

AYICIK TASARLAYACAKLAR
AYICIK TASARLAYACAKLAR

Palladium Ataşehir AVM Sömestr boyunca hem keyifli hemde çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine ev sahipliği yapacak. “Engelim Olmayın Derneği” ile birlikte yürütülecek olan 21-05 Şubat tarihleri arasındaki etkinlikte çocuklar ücretsiz ayıcık tasarlayabilecekler.

ICE DREAM

ICE DREAM
ICE DREAM

Buyaka AVM, 21-05 Şubat tarihleri arasında İce Dream şovları ve buz pateni alanına gelen minikler için hem eğlenceli hemde heyecan dolu bir alternatif olabilir.

WORLD OF DINO

WORLD OF DINO
WORLD OF DINO

ÖzdilekPark İstanbul, çocukların hayal güçlerini geliştirmeye yardımcı olmak için 19 Ocak -7 Şubat tarihleri arasında dinozor temalı dünyaca ünlü ‘World Of Dino’ adlı sergiye ev sahipliği yaparak; minikleri sömestr tatillerinde hem eğlenmeye hem de öğrenmeye davet ediyor.

Kaynak: NTV