ALIŞVERİŞ: Kylie Jenner’ın değişimi

Sık sık tarzını değiştiren Kylie Jenner, yine çarpıcı bir değişiklik yaptı. Konu Kylie Jenner olunca, güzellik değişimlerini takip etmek bir hayli zor! Hızlı geçen bir senenin ardından, doğal saç rengine dönen güzellik kraliçesi 2017’de de durulmayacağını belli etti. Geçtiğimiz günlerde son far paletini satışa çıkaran Jenner, bu haberi yeni saç rengi ve kesimiyle kutladı. Kylie’nin MET Gala’dan hatırladığımız çene hizasındaki düz küt kesimi bu kez soğuk, kırık beyaza yakın bir platin tonuyla buluştu.

Kylie Jenner’ın değişimi
Kylie Jenner’ın değişimi

Saç rengiyle bağlanma sorunları yaşayan 19 yaşındaki kararsız güzelin, doğal saç rengine yaptığı kısa yolculuğun ardından yeniden vazgeçemediği sarıya dönüşünde, ilk anda bu değişiminin Kylie’nin peruk koleksiyonundan gerçekçi bir örnek olduğu ihtimalini de tabi ki de göz önünde bulundurmayı unutmadık.

Kylie Jenner’ın değişimi
Kylie Jenner’ın değişimi

Jenner’ın Instagram dünyasındaki hareketlilik yalnızca bundan ibaret olmadı. Kylie yeni sarı saçlarını, öldürücü bir kırmızı rujla buluşturarak, şampanya rengi mini bir elbise ile içindeki Marilyn Monroe’yu ortaya çıkardı. Güzellik bukalemunu, paylaştığı polaroid kareleriyle gizli bir projenin peşinde olduğunu belirtti. Geçen sefer sarının 50 tonuna da şans veren Kylie Jenner’ın bu sarı serüvenini merakla bekliyoruz.

Kaynak: Vogue Türkiye