ALIŞVERİŞ: Evinizdeki şıklığı halınız ile tamamlayın

Evinizi halınız ile güzelleştirin. Dekorunuza son noktayı halınız ile koyarken, tarzını yansıtın. Yaşam alanlarını birbirinden farklı renk ve modelleri ile değiştiren halılar, evin en önemli detayı. Her zevke ve ihtiyaca yönelik özgün alternatifleri sizler için araştırdık.

Enza Home Butik Serisi
Enza Home Butik Serisi

Enza Home Butik Serisi, tarzınız ne olursa olsun birbirinden şık, stil sahibi desenleriyle mekânınızın karakterini ortaya çıkaracak geniş yelpazede seçenekler sunuyor. Üstün kalite viskon ile metrekarede 1.000.000 vuruş tekniğiyle dokunan Butik Serisi halılar, dayanıklılığı ile zamana meydan okurken, çevreci özellikleriyle de fark yaratıyor.

Geleneksel motiflerin %100 doğal viskon ile buluştuğu Palace Serisi, pastel renkleri ve over-dye tekniği kullanılarak sağlanan vintage görünümünü, klasik tarzın en seçkin haliyle mekânlara yansıtıyor. Abartı ve şaşaadan uzak durarak da gösterişli olunabileceğini kanıtlayan Palace Serisi halılar, dekorasyonda köklü ve asil bir karakterin altını çiziyor.

Evdeki şıklığa yeni bir bakış
Evdeki şıklığa yeni bir bakış

Doğadaki renklerden ilham alınarak üretilen Pompom Serisi, özel büküm tekniği kullanılarak elde edilen sıradışı formuyla dikkat çekerken, natürel tonlarda renk geçişleriyle mekâna sıcaklık katıyor. Doğal yün kullanılarak elde dokunan Pompom Serisi halılar, sade formuyla da tüm mekânlara uyum sağlıyor. Antik Serisi ise tarihin dokusu ve zamanın ritmi kilimlerle sizi zamanda yolculuğa çıkartıyor. Kullanılan doğal materyallerle enerjinizi koruyan ve hayatınıza doğal dokunuşlar yapan Antik Serisi kilimlerin doğal, rustik karakteri, modern mekanlarla birleştiğinde göz alıcı bir kontrast çıkıyor.

 

 

Evdeki şıklığa yeni bir bakış
Evdeki şıklığa yeni bir bakış

Antik Serisi ise tarihin dokusu ve zamanın ritmi kilimlerle sizi zamanda yolculuğa çıkartıyor. Kullanılan doğal materyallerle enerjinizi koruyan ve hayatınıza doğal dokunuşlar yapan Antik Serisi kilimlerin doğal, rustik karakteri, modern mekanlarla birleştiğinde göz alıcı bir kontrast çıkıyor.

 

Woolline Serisi
Woolline Serisi

Bellona Mobilya’nın Woolline Serisi ise pastel tonların hakim olduğu, sade ve şık tasarımlarıyla evinize farklı bir seçkinlik katıyor.

Armoni
Armoni

Armoni Serisi ise, modern ve klasik tarzın soft birleşimiyle, evinde farklı bir tarz yakalamak isteyenlere seçenekler sunuyor.

Armoni Serisi
Armoni Serisi
Armoni Serisi
Armoni Serisi
Armoni Serisi
Armoni Serisi

Armoni Serisi
Armoni Serisi