BEŞİKTAŞ: Seren Serengil’in eski eşine silahlı saldırı

Beşiktaş’taki bir gece kulübünde şarkıcı Seren Serengil’in eski eşi Musa Melih Aytun silahlı saldırıya uğradı. Musa Aytun saldırı sonucu bacağından yaralanırken saldırgan ise kayıplara karıştı

İstanbul Beşiktaş’taki Ulus Parkı içerisinde bulunan gece kulübüne gelen bir kişi, Seren Serengil’in eski eşi Musa Aytun’un yanına gelerek dışarı çıkmasını istedi. Dışarı çıkmak istemeyen Musa Aytun ile saldırgan arasında arbede yaşandı. Bu sırada saldırgan, silahla Musa Aytun’un ateş ederek kaçtı.

Olayın ardından gece kulübündeki vatandaşlar eğlence mekanından tahliye edildi. Bacağından hafif şekilde yaralanan Musa Aytun da Ulus’taki özel bir hastanede tedavi altına alındı.

İki yıldır birlikte olduğu Musa Aytun’la 2006’da Roma’da evlenen Seren Serengil’in doğuma 15 gün kala 9 aylık bebeği karnında ölmüştü. Kordon bağının fazla dolanmasından dolayı bebeğin oksijensiz ve gıdasız kaldığı, bu yüzden ölmüş olabileceği belirtilmişti. Ancak Musa Aytun verdiği bir röportajda “Seren Serengil hamile değildi. Karnına bez bağlamıştı. Türk halkını kandırdığı için özür dileyecek” demişti.

Seren Serengil-Musa Aytun çifti, 2009’da Stephanie adını verdikleri bebeğini de doğumdan hemen sonra kaybetmişti. Seren Serengil, kayınpederi Rahmi Aytun’un, bebeğinin mezarını tüm ısrarlara rağmen söylemediğini belirterek dava açmıştı. Seren Serengil’in ısrarlarına üzerine bebeğin Arnavutköy Musevi Mezarlığı’ndaki mezarı açılmıştı.

Bu olaylardan sonra evlilikleri sarsılan Seren Serengil ile Musa Aytun, 2010’da boşanmıştı.

Seren Serengil ile Musa Aytun hamilelik, çocuk, evlilik gibi geçmişte yaşanmış tüm konular hakkında konuşmamak üzere karşılıklı 250 bin liralık bir konuşma yasağı sözleşmesine imza atmışlardı.

Beşiktaş, Ulus’ta dün gece meydana gelen olayda Musa Melih Aytun, silahlı bir kişinin saldırısına uğramıştı. Saldırgan dışarı çağırdığı Musa Melih Aytun’u baldırından tabancayla vurarak yaraladıktan sonra kaçmıştı.

Olaydan sonra Asayiş şube müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmada saldırganın kimliği tespit edildi. Şüpheli K.S. her yerde aranmaya başlandı. Organize Şube Müdürlüğünün bir süre önce operasyon yaptığı yer altı dünyasının tanınmış ailelerinden olan şüpheli yakalandıktan sonra olayın sebebinin ortaya çıkacağı öğrenildi. Kaynak: Posta