FUTBOL: İç ve dış transferde neler yaşanıyor?

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri taraftarlar tarafından büyük merak konusu. Beşiktaş kimi transfer edecek. İç ve dış transferde neler yaşanıyor. İşte tüm gelişmeler haberimizde.

Siyah-beyazlı kulüpte yaşanan son gelişmeler burada. Quaresma ile yeni sözleşme için anlaşma sağlandı. Beşiktaş’ta forvet transferi için girişimler sürüyor. Yeni transferler Babel ve Mitrovic bugün Osmanlıspor maçında oynayacak mı? Aziz Yıldırım’dan Eto’o ve Mehmet Ekici ile ilgili açıklamalar geldi.

QUARESMA’DA SON DAKİKA

Beşiktaş’ın geçen sezon yaşadığı Süper Lig şampiyonluğuna büyük katkıda bulunan, bu dönemde de ortaya koyduğu başarılı performansla alkış toplayan Ricardo Quaresma için yönetim harekete geçti.

2+1 yıllık yeni sözleşme

Euro 2016’da şampiyonluğa ulaşan Portekiz Milli Takımı’nda da yer alan 33 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak için yıldız ismin menaceriyle görüşmelerini tamamlayan Siyah-Beyazlılar, gelecek hafta içerisinde resmi imzaları atacak. Q7’nin yeni kontratı, seneliği 2 milyon Euro (8 milyon TL) üzerinden 2+1 yıllık olarak düzenlenecek.

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri.
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri.

Maliyeti 24 milyon TL

Kara Kartal’da bu sezon 22 karşılaşmada takımına 3 gol ve 7 asistlik katkı sağlayan süperstarın, yeni anlaşmanın ardından 3 yıl için kulübe maliyeti 24 milyon TL’yi bulacak. Bu hamleyle 33 yaşındaki futbolcunun hem futbolundan hem de takım arkadaşlarını örnek kişiliğinden yararlanmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, yeni sezonda Quaresma’yı ek olarak takım kaptanları arasına ekleyecek. Her fırsatta yaptığı açıklamada, “Futbolu Beşiktaş’ta bırakmak istiyorum” diyen Quaresma’nın, bu kontratla birlikte bu isteği de gerçekleşmiş olacak.

Kaynak: FANATİK