FUTBOL: Ya Kartal ya Avrupa

Rhodolfo, Veli Kavlak, Kerim Frei, Aras Özbiliz ve Ömer Şişmanoğlu, “İnadına Beşiktaş” diyor. Kulüpten ayrılmamak için direnen bu futbolcular, “Türkiye’de siyah-beyazdan başka forma giymeyiz” ifadesini kullanıyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, onları gözden çıkardı. Ancak o isimler, siyah-beyazlılardan kopmamak için direnmeye başladı. Luiz Rhodolfo, Veli Kavlak, Kerim Frei, Aras Özbiliz ve Ömer Şişmanoğlu, siyah-beyazlılardan ayrılmak istemediklerini net bir şekilde söylerken, Beşiktaş Yönetimi ise ne yapacağını şaşırdı. “Türkiye’de başka bir kulüpte oynamayız” ifadesini kullanan futbolcuların öne çıkan sözleri ise şunlar:

LUiZ RHODOLFO: Türkiye’ye Beşiktaş için geldim. Başka bir takımda oynamam imkansız. Ayrılmam durumunda da yurt dışından gelen teklifleri değerlendiririm.

VELi KAVLAK: Ayrılmam isteniyorsa Rapid Wien beni istiyor. Oraya dönmem için şartlar oluşturulursa giderim. Türkiye’de başka bir kulüpte oynamayacağımı herkes bilmeli.

AYRILMAK İSTEMİYORUM AMA

KERİM FREİ: Daha önce de söylediğim gibi Beşiktaş’tan ayrılırsam sadece yurt dışına giderim. Anadolu’da bir takımda kiralık oynamam.

ARAS ÖZBiLiZ: Bir maçta bile şans bulmadan ayrılmamın istenmesi bence haksızlık. Ayrılmayı hiç düşünmüyorum.

ÖMER ŞiŞMANOĞLU: Sözleşmem sezon sonunda bitiyor. Beşiktaş’ın benim için yeri çok ayrı. Ancak forma giymek istediğim takımı da ben seçmek istiyorum.
Kaynak: Fotomaç