OTOMOBİL: 2016 yılının en çok tercih edilenleri…

2016 yılında en çok tercih edilen otomobiller sıralandı.

 

21. yüzyılda otomobiller, her şey gibi her açıdan sürekli gelişiyor ve gelişiyor; Dış görünüş, teknik özellikler ve hız… Yeni otomobillerinin satışlarını büyük ölçüde artıran kullanıcıların istekleri. Açıkçası, 2016, olan birkaç otomobil markasının şanslı yılı olabilir. İşte 2016’da dünya genelinde en çok satan ilk 8 otomobilin listesi.

(CNNTÜRK)

Audi A3

1 / 8
2016 yılında en çok tercih edilen otomobiller

Audi A3, bu yıl üç modeliyle çok satılan otomobillerden biridir. Yıl boyunca Audi A3 bugüne kadar yaklaşık 33.240 satış gerçekleştirdi. A3’in sunduğu çeşitlilik, onu bu listeye koymanın büyük bir nedeni. Böylece insanlar birkaç farklı model arasından seçim yapıyor. Audi A3’ün üç modeli A3 1.0 benzinli, A3 Sportback TDI ve A3 Cabrio’dur. A3’ün tümünde 1.6 litrelik bir TDI dizel motoru var ve dişli kutusu manuel ve 6 hızda olmak üzere tüm motorlarda standardize edilmiştir.

Mercedes C-Class

2 / 8
2016 yılında en çok tercih edilen otomobiller

Mercedes C-Serisi bugüne kadar yaklaşık 34.994 satış yaptı ve yükselmeye devam ediyor. Bu liste, muazzam düzeyde yüksek sınıf iç mekan, uzun sürüşler sırasında sağladığı konfor ve bununla desteklenen ekonomik motorlar nedeniyle en popüler arabalardan biridir.

3 / 8
2016 yılında en çok tercih edilen otomobiller

Yeni MINI Cooper artık mini değil, çünkü aslında zamanla daha da büyüyor ve çok daha iyi hale geliyor. Şu ana kadar neredeyse 36.738 adet satış yaptı.

Volkswagen Polo

4 / 8
2016 yılında en çok tercih edilen otomobiller

Volkswagen Polo her zaman çok yüksek kalitede pratik bir otomobil olarak düşünülmüştür. Polo bu yıl boyunca 43.642 adet satış sözleşmesi yapıldı.

Astra

5 / 8
2016 yılında en çok tercih edilen otomobiller

İngiliz egzotik Opel Astra, şüphesiz, büyük satış başarısı nedeniyle bu listede yer alıyor ve 2016 yılına kadar 44.771 kayıtlara ulaşıyor. Vauxhall Astra, bu listede yer alan ve büyük teknoloji arasında değişen muazzam özelliklere sahip olan bir başka küçük hatchback yarışmacısı. Yüksek kalite ve yerdeki güvenilirliğin çok üstünde. Astra, beş benzinli motor ve üç dizel benzin de dahil olmak üzere geniş kapsamlı becerikli motor serisi için popüler olmuştur. Üstelik son derece etkileyici tasarımı ile de tanınmış; Dış görünüşün sizi çok küçük olduğunu düşünmesine izin vermeyin, çünkü gerçekte oldukça geniştir.

6 / 8
2016 yılında en çok tercih edilen otomobiller

Ford bu yıl en şanslı markalardan biri oldu; Çok büyük satışlar elde ettiler. Bu listeye birden fazla model yer alıyor; Bunlardan biri şimdiye kadar 57137 kayıt yapılmış olan Ford Focus’dur. Bu araba geçen yıl 2015 listesinde üçüncü oldu ve şans eseri başka bir otomobil için aynı pozisyonu korudu. Pozisyon bakımı aslında birkaç nedenden ötürü oldu; bunların üst kısmında ekonomiklik, yüksek kalite, güvenlik ve güvenilirlik var.

7 / 8
2016 yılında en çok tercih edilen otomobiller

70’li yıllardan beri var olduğu için Volkswagen Golf’in konuşması için kimsenin ihtiyacı yok. 2016’da yeni Volkswagen Golf bugüne kadar 54.954 kayıt yaptı. Diğer birçok otomobil gibi, Golf de benzinli veya dizel olmak üzere geniş bir motor yelpazesi sunmaktadır; Iç tasarım birçok alıcı tarafından şık ve etkileyici olarak ilan edildi. Yüksek kararlılığı ve güvenilirliği için de popülerdir.

Ford Fiesta
8 / 8
2016 yılında en çok tercih edilen otomobiller

Bu listedeki başka bir Ford, ancak bu Ford Fiesta rakipsiz; 2016 yılı için 96.339 kayıtla en çok satan otomobillerin başında geliyor. Ford Fiesta sunduğu tüm olağanüstü özellikleri belirtmek için değil, hatchback ailesinin en iyisi olarak kabul ediliyor.