İlk yarı Beşiktaş analizi

Değerli Beşiktaşlılar ilk yarıyı takımımız ikinci olarak kapatıyor, bence iyi bir netice zira geçen se-neye nazaran bayağı eksikle-rimiz olduğu he-pinizin malumu, buna bir de bir çok oyuncumuzun sakatlıkları eklenince kadromuz iyice zayıfladı ve de kötü sonuçlar maalesef geldi.
Geçmişi bırakıp geleceğe bakmak gerekir. “DENEYİM YENİLEN KAZIKLARIN BİLEŞKESİDİR” diye bir söz vardır ki, çok da doğrudur. Hayatımızda hepimiz en az bir kere bunu yaşamışızdır ve de “Bu bana ders olsun bir daha asla yapmam” demişizdir.
Şimdi yönetimimiz ve teknik kadromuz bu düsturla yola çıkarak ikinci yarı için ne yapmak gerek diye iyice düşünmeli ve de yapmalıdır.
Şenol Güneş hocamın son bir konuşmasını izledim diyor ki “Gerekli yerlere transferleri ben tespit ederim, ama kimi uygun görürlerse o transferleri yönetimim, başkanım yapar.” Ben buna asla katılmıyorum, çok da yanlış olduğunda hem fikirim. Neden mi?
Bu takımın patronu hocadır, teknik konularda asla yönetimin karışması ve müdahalesi olmamalıdır. Şu olabilir hoca 3 – 5 isim verir yönetim onlardan bütçesine uygun olanı seçer ve alır, nitekim sene başında hoca ile yönetim arasında bu sebepten bir anlaşmazlık olmuş ve soğuk bir hava da oluşmuştu. İnşallah ikinci yarı hocamızın seçtiği futbolcular alınır ve de şu geri dörtlümüz bilhassa orta sahamız ve de ileride bir golcümüz takıma yerleşir ve bu yıl da şampiyonluğu göğüsleriz UEFA’da da finallere kadar da gideriz.
Bir de TFF Başkanı Y. Demirören ile olan alacak verecek olayını kesin halletmemiz gerek, malum o çok konuşan Fenerbahçe yöneticisinin bu sefer haklı olarak ortaya koyduğu bu mevzuyu kapatalım ve şampi-yonluğumuza da gölge düşürmeyelim, zira gerçekten eski bir kulüp başkanının fe-derasyon başkanı olup da eski kulübünden alacaklı olması hiç hoş bir durum değil.
Değerli Beşiktaşlılar yeni yılınızı candan kutlu-yorum, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve çok başarılı günler diliyorum.
2017 inşallah milletimize ve de devletimize de hayırlar getirsin. Yüce Allah ülkemizi tüm düşmanlarımızdan korusun.
Sevgi ve saygılarımla.