BEŞİKTAŞ: 4’ü ağır 69 kişi yaralı

Ortaköy silahlı saldırı haberinin detayları gündeme gelmeye devam ediyor. Yeni yıla eğlenerek girmek için Beşiktaş Ortaköy’deki ünlü Reina gece kulübüne bir terörist tarafından silahlı saldırı düzenledi. Hain saldırıda 1’i polis 39 kişi hayatını kaybederken 4’ü ağır 69 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Beşiktaş’ta bir terörist tarafından düzenlenen hain saldırı da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamaya göre, ilk edinilen bilgilere göre 16’sı yabancı uyruklu 39 kişi hayatını kaybetti. 2017’ye girdikten hemen sonra saat 01.01’de elindeki uzun namlulu silahla çevresine ateş eden teröristtin yakalanmasıyla ilgili çalışmaların başlatıldığı belirtildiği son dakika haberleri arasında yer alıyor.

Saldırı sırasında gece kulübünde 700 davetlinin olduğu öğrenildi. Beşiktaş’taki Reina’daki terör saldırısına şahit olan görgü tanığı Sinem Uyanık şu ifadelerde bulundu:
“Eşim o sırada üstüme kapandı. Koşan herkesi vurdular. Eşimin sayesinde ikimiz de hayattayız. Silah sesi duydum ayrı ayrı. Sürekli taradılar” ifadelerini kullandı. Derleme-kaynak: Yeni Şafak