MAGAZİN: Tüm güzelliğiyle dönüş yaptı

Ünlü yıldız annesinin Noel partisiyle birlikte tüm güzelliğiyle dönüş yaptı. Kim Kardashian üç ay önce Paris’te yaşadığı travmatik soygun sonrasında uzun süre ortalarda görünmemişti. Noel partisine sürpriz bir konuk ile birlikte katıldı.

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Kim Kardashian, annesinin düzenlediği Noel partisinde giydiği altın rengi elbise ve güzelliğiyle dikkat çekti. Kız kardeşleri Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner ve Kylie Jenner’ın da katıldığı partide aile mutluluk tablosu verdi. Aile sosyal medya hesaplarında Noel partilerinden birçok anı paylaştı. Partinin sürpriz bir de konuğu vardı. Kardashian’ın uzun süredir arasının açık olduğu Paris Hilton.

Noel partisi
Noel partisi

Gençliklerinde beraber büyüyen ve çok yakın arkadaş olan ikilinin arası uzun süredir açıktı. Fakat Kardashain’ın Paris’te yaşadığı saldırı sonrasında Paris Hilton’un eski dostunu Instagram’dan takip etmeye başladığı fark edilmişti. Paris Hilton ve kız kardeşi Nicky, Kardashian’ların partisinde aile ile birlikte fotoğraf verdi. Kim Kardashian ile Paris Hilton’un aralarının düzeldiği tahmin ediliyor.

Noel partisi
Noel partisi

Noel partisi
Noel partisi

Noel partisi
Noel partisi

Kaynak: NTV