ALIŞVERİŞ: Eskisini sat yenisini makul fiyata al!..

Moda tutkunu kadınlar için şimdi yılbaşı alışverişi çok daha eğlenceli ve kolay! Modanın açılış sayfası ModaCruz’da en trend kıyafetleri, bütçeyi zorlamadan almak mümkün oluyor. Çantadan ayakkabıya, marka kıyafetlerden tasarım aksesuarlara kadar milyonlarca ürün, yeni yılda yeni sahiplerine ulaşmayı bekliyor. Siz de hem sevdiklerinize hem kendinize en keyifli hediyeleri bulmak için ModaCruz’u ziyaret edebilir, gardırobunuzda yeni yıl hediyelerine yer açmak için birkaç kez giyip kenara kaldırdığınız kıyafetleri satarak nakit elde edebilirsiniz.

modacruz

İşte bazı detaylar: Moda tutkunu kadınlar, yeni yıla girerken kendine ve sevdiklerine şık kıyafetler hediye etmenin keyfini çok iyi bilir. Yeni yılın en önemli ve mutlu günlerinde gardırobunu açıp da, sevdiklerinden gelen bir kıyafeti giymek gibisi yoktur. Şimdi bu klasikleşmiş kutlamayı daha da eğlenceli kılma vakti. 2017’nin hediyeleri artık internetten geliyor. İnternette moda deyince tıklanan ilk adres de elbette ModaCruz oluyor.
ModaCruz’da hem en son trendlere dokunan kıyafet ve aksesuara ulaşmak, hem de hediyeleri yüzde 90’lara varan indirimli fiyatlarla bütçeyi zorlamadan almak mümkün! Lüks marka kıyafetlerden özgün tasarımlara, fast-fashion markalardan butik ürünlere, ayakkabıdan şapkaya, çantadan dış giyime milyonlarca parçanın yer aldığı ModaCruz, yeni yıl alışverişinde kadınlara sonsuz alternatif sunuyor.

Siz de ModaCruz’a gelerek bu yıl bitmeden hem kendiniz hem de sevdikleriniz için en harika hediyeleri seçebilirsiniz. Dilerseniz de gardırobunuzda yeni yıl hediyelerinize yer açmak için, birkaç kez giyip kenara koyduğunuz kıyafetlerinizi ModaCruz kadınlarıyla paylaşarak nakit elde edebilirsiniz.

ModaCruz hakkında

ModaCruz bünyesindeki 4000’i aşkın marka ve milyonlarca ürünü içeren envanteri ile Türkiye’nin en büyük moda odaklı online pazar yeri platformu olarak öne çıkıyor. ‘Türkiye’nin en büyük gardırobu’ sloganı ile 2014 yılında yola çıkan site ve mobil uygulamaları, bugün ayda 5 milyon kez ziyaret ediliyor. Kullanıcılarının prestijli ve güvenli bir platformda, kazançlı ve keyifli biçimde alışveriş yapmasını sağlıyor. Ücretsiz olarak üye olunabilen sitede kullanıcılar giymediği kıyafetlerini diğer modaseverlerle buluşturarak gelir elde edebiliyor veya dilediği orijinal marka ürünleri kolayca satın alabiliyor. Bu şekilde marka, kadınlar arasında paylaşım ekonomisini de destekliyor.