KÜLTÜR: 50. Sanat Yılı Konseri

Fantezi müzik sahnemizin en değerli isimlerinden müzisyen, besteci, söz yazarı ve yapımcı Selami Şahin, sevenleriyle buluşuyor. 50. sanat yılı konseri kapsamında 05 Ocak 2017 tarihinde Zorlu PSM’de!

17 Aralık’ta gerçekleşmesi planlanan Selami Şahin 50. Sanat Yılı Konseri’ni ülkemizde yaşanan acı olaylar nedeni ile erteleyen sanatçı, 5 Ocak’ta sahne alacak. Selami Şahin, 17 Aralık’taki konserini iptal ettiğini şu sözlerle bildirmişti:

‘’Yaşadığımız tüm terör olaylarında; ateş düştüğü evleri yaktığı kadar birbirine bağlı bir ülke halkı olarak hepimizi de derin keder ve acıya boğmaktadır.
Terörle bize yaşatılmaya çalışılan korkutma politikasına boyun eğmeyip, hayatlarımızı durdurmamak gerektiğine sonuna kadar inanan bir Türkiye Cumhuriyeti sanatçısı olarak; her seferinde müzik susmasın diye düşünen bir kişi oldum.
Ancak tüm şehit ailelerimizin acısını paylaşırken, bu kadar keder hissinde olduğumuz bir günün akşamı sahneye çıkamayacağımın kararını verdim.
Bu akşam Zorlu PSM’de gerçekleşecek olan konserimizi 05 Ocak 2017 tarihine ertelemiş bulunmaktayız.
Güzel ülkemin tüm şehitlerine Allah’tan rahmet dilerken, hastanelerde tedavi gören vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.’’

Selami ŞAHİN

50. sanat yılı konseri
05 Ocak 2017
Zorlu PSM’de
Organizasyon: Lider Entertainment