KÜLTÜR: Provalar başladı

Sanat severlere duyurulur! ‘Binde Bir Gece Diyalogları’ yeni sezonda seyircisiyle buluşmak için provalara başladı. Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Birol Güven’in yazdığı, yönetmenliğini Galip Erdal’ın yaptığı oyunun başrollerini Begüm Kütük ve Hakan Meriçliler paylaşıyor.

Oyunun konusu, yıllardır evli olan bir kadının eksilen romantizmi yeniden elde etmek için kocasına karşı verdiği savaşın “komik” hallerini gözler önüne seriyor. Begüm Kütük oyun hakkında şunları söyledi: “Tiyatroyu çok özlemiştim. Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, müthiş bir kalem olan Birol Güven’in “Binde Bir Gece Diyalogları” oyunu için teklifte bulunduğunda çok mutlu oldum. Üstüne bir de partnerimin Hakan Meriçliler olacağını öğrenince mutluluğum katlandı.”

İlişkiler ve evliliklerde yaşanan bildik sorunların yanı sıra geleneksel anlayış ile modern düşüncenin zıtlığını mizahi bir bakış açısıyla anlatan oyun 14 Ocak’ta Zorlu PSM’de prömiyer yapacak.

Yazan: Birol Güven
Yöneten: Galip Erdal
Dekor Tasarımı: Dilek Kaplan
Işık Tasarımı: Cengiz Özdemir
Oyuncular: Hakan Meriçliler, Begüm Kütük, Hilmi Özçelik , Gamze Uçar, Engin Demircioğlu, Ece Mağat, Musa Öney, Burcu Görek, Selin Altıntaş

BİNDE BİR GECE DİYALOGLARI
BİNDE BİR GECE DİYALOGLARI
Binde Bir Gece Diyaloglar
Binde Bir Gece Diyaloglar

Binde Bir Gece Diyaloglar
Binde Bir Gece Diyaloglar