KÜLTÜR: Pazar günü büyük müzayedeye bekleniyorsunuz!

Türkiye’nin en büyük galerilerinden RC Art Gallery 18 Aralık Pazar günü Ankara Bilkent’te gerçekleştireceği 100. Müzayedesi’yle dalya diyecek.

İşte edinilen bazı bilgiler şöyle:

-1998 yılında Rahmi Çöğendez tarafından kurulan RC Art Gallery, 2011 yılından bugüne gerçekleştirdiği müzayedeler ve imza attığı sosyal sosyal sorumluluk projeleriyle biliniyor. Önceki yıllardaki müzayedelerinde Dünyada çocuk felci aşısı kampanyaları ve daha birçok sosyal sorumluluk projesine destek veren galeri sahibi Rahmi Çöğendez, geçtiğimiz ay Beşiktaşlı Ressam Nihat Evren Derman’ın Şehit Ailelerimiz İçin Elele projesine de büyük destek verdi. 18 Aralık Pazar saat 15:00 de gerçekleşecek olan 100. Müzayedesindeki 10 eserinden elde edilen geliri de Dünya’da çocuk felci aşılarına destek için bağışlayacak. Yurtiçi ve yurtdışından birçok sanatçının imzasını taşıyan müzayedede
Bu yıl 50. Sanat yılını kutlayan Hüseyin Cahit Derman’ın yanı sıra İbrahim Safi, Christo Yotov, Sergey Koval, Adnan Turani, Rahmi Pehlivanlı, Valentin Rekunenko ve Nihat Evren Derman gibi birçok seçkin sanatçının eserleri satışa sunulacak.
Müzayede eserlerini www.rcmuzayede.com dan inceleyebilirsiniz

muzayede3