TEKNOLOJİ: For Honor cephesinden üzen gelişme!

For Honor bekleyenlere üzücü bir haberimiz var. Ubisoft aldığı bir kararla çok tartışılacak çünkü orijinal oyun alanlar bile mağdur olabilir.

Ubisoft tarafından E3 2015’te duyurulan For Honor kısa bir süre sonra bizlerle olacak. Oyunu merakla bekleyenlere üzücü bir haberimiz var.

For Honor sürekli internet bağlantısı isteyecek

Özellikle savaş mekanikleri ile oyucuları heyecanlandıran For Honor sürekli olarak aktif internet bağlantısına ihtiyaç duyacak.

NeoGaf kullanıcısı Gamezone, Ubisoft müşteri hizmetlerine, For Honor’ın aktif internet bağlantısı gerektirip, gerektirmediğini sormuş.

Aldığı cevap ise, ister hikaye modu ister multiplayer modları olsun, oyun sürekli olarak internet bağlantısı gerektirdiği olmuş.

Ne diyelim? Korsan koruması için olduğunu biliyoruz ama internet yokken koca oyunun çöp olması sindirilecek gibi bir şey de değil.

Bu durumun en büyük sebeplerinden birinin artık firmaların Denuvo sistemini kullanmak istemesi olabilir. PC’lere hasar verdiği söylenen Denuvo, orijinal oyun alanların da mağdur olmasına sebep olabiliyordu. Eh, bu olmayınca Ubisoft eski sisteme geri dönmüş gibi görünüyor.

SHIFTDELETE.NET