FUTBOL: Vodafone Arena’da terör saldırısının ardından ilk maç

Beşiktaş Vodafone Arena’daki hain terör saldırısının ardından ilk resmi maçına Türkiye Kupası’nda Kayserispor’a karşı çıkacak.

Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçında Kayserispor’u konuk edecek. Bu maçın ülkemiz açısından ayrı bir önemi var. Geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan Süper Lig maçının ardından Vodafone Arena yakınında hain bir saldırı düzenlenmiş ve 44 şehit vermiştik. Beşiktaş Kulübü 2 çalışanı da bu saldırıda şehit düşmüştü. O nedenle oynanacak karşılaşma duygusal bir havada geçecek. Siyah-beyazlı kulübün çağrısıyla bütün takım taraftarlarının maça gitmesi bekleniyor.

Vodafone Arena’da oynanacak ve saat 20.30’da başlayacak mücadele ATV’den canlı yayınlanacak.

Bu arada, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada taraftarlara, “Tek yürek olmak için, şehitlerimiz için tüm sporseverleri Kayserispor maçımıza bekliyoruz.” şeklinde çağrı yapıldı.

Beşiktaş, terör saldırısının ardından Vodafone Arena’da ilk resmi maçına çıkacak. Siyah-beyazlı takımın Bursaspor ile 10 Aralık’ta yaptığı karşılaşmanın ardından, stat yakınındaki terör saldırısında 37’si polis, 7’si sivil olmak üzere 44 şehit verilmişti.

ŞEHİTLER ANILACAK

Karşılaşma öncesinde gerçekleştirilecek organizasyonlarla şehitler unutulmayacak. Beşiktaş Kulübünün yanı sıra taraftarlar da hazırlayacakları pankartlarla şehitleri anacak. Kaynak: Fanatik