SİYASET: Bakan Soylu: Geberip gideceksiniz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Vatan Emniyet binasında gerçekleştirilen şehitlere veda töreninde konuştu. Sert ifadeler kullanan Soylu hainlere yönelik sözlerinde “hayvanlar gibi yaşadığınız mağaralarda geberip gideceksiniz” dedi.

Bakan Soylu açıklamalrını şu şeklide sürdürdü: Yıllardır bu ülkeye saldıran hainlere ve onların yönlendiricilerine sesleniyorum. Bu ülkeden kopardığınız topraklar nerede? Kazandıklarınız nerede? Mağaralarda hayvanlar gibi yaşamaktan başka neyiniz var? Geberip gittiğinizde arkanızdan ağlayacak kiminiz var?

“BU HESAP GÖRÜLECEK”

Şunu açık ve net biçimde ifade etmek istiyorum. Buradaki gözü yaşlı acılı herkes ve belki de bu töreni izleyemeyen acılı milletimiz şundan emin olsun ki; yarından tezi yok bu hesap görülecek. Karada havada denizde bu hesap tamamıyla görülecek.”

TÖRENE ŞEHİT AİLELERİ VE YÜZLERCE POLİS KATILDI

Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, şehitlerin aileleri ve yüzlerce polis katıldı.

ŞEHİT AİLELERİNE TAZİYEDE BULUNDU

Dualar edilmesiyle başlayan törende, Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit ailelerinin yanına giderek taziye dileklerinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan bir süre şehit polis memurlarının aileleriyle sohbet etti. Kaynak: Milliyet