FUTBOL: Gökhan Gönül: “Formamı asla terk etmem”

Kadıköy’deki derbide sahaya ısınmaya çıktığı dakikadan itibaren Fenerbahçeli tribünlerden küfürlü tepki gören Gökhan Gönül’ü, hocası Şenol Güneş’in oyundan almak istediği ortaya çıktı. Milli futbolcunun ise bu isteğe, “Formamı asla terk etmem” cevabını verip sahada kaldığı öğrenildi.

Siyah-Beyazlı formayla Kadıköy’e 9 sezon formasını giydiği Fenerbahçe’ye rakip olarak çıkan Gökhan Gönül, Sarı-Lacivertli taraftarlardan büyük tepki görmüştü. Futbolcusunun özellikle ailesine yapılan küfürlü tezahüratlardan dolayı rahatsız olan Güneş’in, Gökhan’a, “Kafana takma. Maça çık ve sadece futbolunu oyna” dediği ve takım arkadaşlarının da tecrübeli isme bu konuda destek olduğu öğrenildi.

Mücadelenin ilk yarısını yoğun küfürler altında oynayan Gökhan Gönül, takım arkadaşları gibi soyunma odasının yolunu tutmasının ardından bu kez Şenol Güneş’ten, “Gökhan, hayatımda böyle bir rezillik yaşamadım. Açıkçası tribünlerden senin için yapılanlar sebebiyle çok rencide oldum. İstersen ikinci yarıya çıkma. Beck senin yerine devam etsin” sözlerini sarf etti. Hocasının bu çıkışı sonrasında şaşkınlık yaşayan Gönül, “Hayır hocam. Pes etmeyeceğim. Ben görevimi ikinci yarıda da yapmak istiyorum. Bu formayı bu sebepten dolayı asla terk etmem” cevabını verdiği ve takım arkadaşlarının da başarılı oyuncuya, alkışla karşılık verdiği bildirildi. Kaynak: Fanatik