FUTBOL: Beşiktaş Dinamo Kiev’e hazırlanıyor

Salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. ve son haftasında Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta hazırlıklar sürüyor. Süper Lig’deki derbi maçta Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş’ta gözler, Dinamo Kiev maçına çevrildi. Siyah-Beyazlı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. ve son haftasında yarın deplasmanda Ukrayna ekibiyle yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Fenerbahçe derbisinde forma giyen futbolcuların salonda yenilenme çalışması yaptığı belirtildi. Diğer oyuncuların ise pas ve top kontrolü çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç oynadığı kaydedildi.

Siyah-Beyazlılar’da yarın oynanacak Dinamo Kiev karşılaşma öncesinde 2 eksik bulunuyor. Aşil tendonundan yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu kapatan Caner Erkin’e ek olarak sağ ayağında kırık bulunan Anderson Talisca dışında Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi listesinde bulunan isimler Kiev’e götürülecek. Kaynak: Fanatik