BASKETBOL: Kadın basketbol takımına moral yemeği

Yönetimden Beşiktaş Kadın Basketbol Takımına Kanyon Escale Restorantta moral yemeği. Moral yemeğine katılan Cihat Kumuşoğlu, Hakan Özköse, Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Aziz Akkaya ve Kadın Basketbol takımı oyuncuları katıldı.

Moral yemeğinde birer konuşma yapan Basketbol Akatlar Spor Salonu’ndan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Cihat Kumuşoğlu, takımımızın son aldığı galibiyetten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Galibiyetlerin devamını bekliyoruz. Kızlarımızla gurur duyuyoruz. Kadın Basketbolunda iyi noktalara gelmek için gayret ediyoruz” diye konuştu.

Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi’nden Sorumlu Hakan Özköse ise internet sitesinden yaptığı açıklamada: “Aziz Akkaya’ya güveniyoruz. Takım daha iyi yerlere gelecek. Taraftarlarımız bize inansın ve desteklesin” dedi.

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı’nın Başantrenörü Aziz Akkaya yemekte oyuncularına yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Beşiktaş her branşta başarılı olmak zorunda. Play-off turuna kalacağız. Tekrar Avrupa kupalarında oynamak istiyoruz. Sezona bize yakışmayan şekilde başladık. Yavaş yavaş kendimizi buluyoruz. Mücadeleci bir takımız. Destekleri için Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ederiz.” Muzaffer TOPAL