KÜLTÜR: Techno ve deep house rüzgarına hazır olun!

Techno ve deep house müziğin başarılı temsilcilerinden DJ Betoko İstanbul’a geliyor. Çok genç yaşlarından beri müziğin ve sanatın içinde olan Betoko, erken yaşlarında gitar, davul ve piyano çalmayı öğrenmiş. Bunda en büyük etkenin oyuncu ve şarkıcı olan annesinin olduğunu söyleyen Betoko, bir çok müzik grubuna katılmış, daha sonraları da kendi stüdyosuna, prodüksiyon şirketine ve modellik ajansına sahip olmuş.
Bir çok farklı tarzdan ilham alan sanatçı, bazen progressive ve dark tonlar kullanırken, bazen daha Indie tarzına yakın parçalar yapmayı sevdiğini söylüyor. 2002’de Londra’ya taşındıktan sonra elektronik müziğe ağırlık veren müzisyen, Wow! Records’la çalışmaya başladı. 2015’te yayınladığı Phobik EP ile “Techno’nun geleceği” olduğu söylendi.
Betoko 03 Aralık 2016 saat 01:00’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi #studio’da müzik severlerle buluşacak.
Betoko’dan önce sahnede yer alacak başarılı müzisyenler ise; minimal techno, house, tech house ve techno şarkılar ile DJ’lik yapan müzisyen Vildan Gündüz ile çok geniş bir arşive sahip olan DJ Style-İst (downtempo, dub, abstract, hip hop, electro, breakbeat, drum’n bass, elektronik müzik, caz, funk, hip hop) 3 Aralık 2016’da Betoko’dan önce sahne alacak.

Kapı Açılış: 22.00

Vildan Gündüz: 22.00

Style-ist: 23.30

Betoko: 01.00