SPOR: Kartal tribünde de lider

Siyah-Beyazlılar, Süper Lig’de bu sezon evinde oynadığı maçlarda tribünlere en çok taraftar çekmeyi başaran takım oldu. Kartal, Vodafone Arena’da yaptığı 5 maçta ortalama 30 bin 276 kişiye oynayarak bu alanda Galatasaray’ı geçti; Konya, Bursa ve Fenerbahçe’ye ise fark attı.

Spor Toto Süper Lig’de 10 haftanın sonunda topladıkları 24 puanla birinci Başakşehir’in 2 puan gerisinde ikinci sırada bulunan Siyah-Beyazlılar, kendi evinde en çok seyirciye oynayan takım olma konusunda zirveyi kimseye kaptırmadı. Süper Lig’de Alanyaspor, Karabükspor, Galatasaray, Antalyaspor ve Trabzonspor maçlarına çıkan Siyah-Beyazlılar’ı bu 5 maçta toplamda 151 bin 379 taraftarı Vodafone Arena’da yalnız bırakmadı.

Ortalama olarak iç sahadaki maçlarını 30 bin 276 kişi önünde oynayan Beşiktaş, bu alanda en yakın takipçisi Galatasaray’ı geçti, Konyaspor, Bursaspor ve Fenerbahçe’ye ise fark attı. Kartal’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki Napoli ve Dinamo Kiev maçları da listeye eklediğimizde bu ortalama 31 bin 462’ye yükseldi. Kaynak: Fanatik