SPOR: “Herkes işine baksın”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, canlı yayında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fikret Orman, Napoli – Beşiktaş maçı ile ilgili olarak “Beşiktaş’ın son golü ofsayttı” diyen Riekerink’e yönelik “Şenol Güneş, Galatasaray’ın bir Avrupa maçı ile ilgili açıklama yapar mı, hocaların işi bu mudur? Herkes işine baksın!” dedi.

Orman’ın açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Biz, ne olursa olsun kazanan değil; hakkıyla oynayıp şerefiyle kazanan bir kurum olmanın övüncünü yaşamayı seven bir camiayız.”

“Hakem, dünyanın her yerinde olduğu gibi hata yapmıştır, yapacaktır da. Zaten sporun güzelliği bu…”

“Galatasaray ile ilgili divan kurulunda yapmış olduğum açıklamaları farklı anlamlara çekmeye çalışıyorlar.”

“Şenol Güneş, Galatasaray’ın bir Avrupa maçı ile ilgili açıklama yapar mı? Hocaların işi bu mudur? Herkes işine baksın! Herkes sıkıntısını kendi içinde çözmeye çalışacak.”

“Fenerbahçe’nin Karabükspor’u yenmesi kadar doğal bir şey yok. Ama Fırat Aydınus maçlara planla çıkıyor. Böyle düşünüyorum.”

“Mete Kalkavan, Quaresma’ya kırmızı verilebilir miydi? Verilebilirdi. Hocamız da söyledi. Q7 de özür diledi. Bunun dışında bir şey yok.”

“Ben de Karadenizliyim. Trabzonspor çok iyi yolda. Muharrem Usta ve yönetimi çok iyi işler yapıyorlar.”

“Bizi algı operasyonuyla yıpratamayacaklar! Ben kimseyle kavga etmek istemiyorum. Bizim kavgamız sahada, şampiyonlukla… Futbolda büyük laflar söylemek kolaydır, yapmak zordur.” Kaynak: Fanatik