MAGAZİN: Takipçileri Cansu’nun bebeğini merak ediyor

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’nın, dün akşam (31 Ekim) yayınlanan 78’inci bölümü de heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.

CANSU BEBEĞİNDEN VAZGEÇMEDİ

Hazal’ı almak için yalıya gelen Cihan ile Harun karşı karşıya geldi. Hazal, Cihan’la gitmek istediğini söyledi ve yalıdan ayrıldı. Özkan, Vedat’ın vurulmasında suçu üstlendi ve tutuklandı. Mithat, Hazal’a aşık olduğunu itiraf etti. Cihan yeniden şirketin başına geçti. Selma, Cihan ve Yıldırım’a, Harun’un kirli para trafiğiyle ilgili yeni bilgiler verdi. Candan, Asuman’a cinsel saldırıda bulunan Halil’i, kendisine de şiddet uygulayınca bıçaklayarak öldürdü. Asuman da kendini bu belanın içinde buldu. Dilara telefonunun dinlendiği öğrendi ve Harun’dan şüphelendi. Harun ve Dilara arasında yeni bir kriz yaşandı. Deniz, Burhan’ın kirli işleri ile ilgili bildiklerini Cihan’a anlattı. Cihan, Burhan’ın yasadışı işlerini ortaya çıkaracak bir plan yaptı. Burhan kaçmayı başardı ama yüklü miktardaki kaçak malına polis el koydu. Dilara, Maide’nin evine geldi ve ona artık Alaz’ın yüzünü göremeyeceğini söyledi. Hastalığı günden güne ilerleyen Cansu’yu, Amerikalı bir uzman doktor muayene etti. Tedavisi için hamileliğinin sonlanması gereken Cansu, bebeğinden vazgeçmedi. Artık barış isteyen Maide, bir gazeteciye röportaj vererek her şeyi itiraf etmeye karar verdi. Röportaj başladığı sırada Harun’un avukatı Maide’nin evine geldi ve Harun’un onayı ile kendisini bakımevine yatıracaklarını söyledi. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Maide, Çağatay’a sakladığı bıçağı karakola vermesini söyledi, ardından da bakımevine götürüldü. Rahmi Bey, perişan bir halde Keriman’ın apartmanının önünde ortaya çıktı. Dark Blue’ya gelen polisler, Hazal’ı Özgür Özdemir’i öldürmek suçlamasıyla ifade vermek üzere karakola götüreceklerini söyledi.

Paramparça’nın 78’inci bölümündeki bu sahneler #bebeğim hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

YENİ BÖLÜM DE HEYECAN DOLU

Cinayetle suçlanan Hazal’a ne olacak? Cihan ne yapacak? Harun ile Dilara arasında neler yaşanacak? Rahmi Bey, Keriman’a neler anlatacak? Cansu ve Deniz, bebekleriyle ilgili ne öğrenecek? Asuman ve Candan’ı bekleyen tehlike ne? Tüm bu sorular ve daha fazlası, ‘Paramparça’nın 7 Kasım Pazartesi akşamı, saat 20.00’de Star’da ekrana gelecek 79’uncu bölümünde yanıt bulacak. Heyecanın daha da artacağı ve yine nefeslerin tutularak izleneceği yeni bölümde, birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşanacak.

79. Bölüm tanıtım linki;

PARAMPARÇA | 79. BÖLÜM | 7 KASIM PAZARTESİ | 20.00 |STAR