BEŞİKTAŞ: Moda’nın kalbi burada atıyor

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 8’inci sezonu açıldı. İstanbul Moda Haftası 15 Ekim’e kadar Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek.

İşte bazı detaylar: Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek olan 8’inci sezonunu, moda sektörünün tüm oyuncularının bir araya geldiği ‘kick-off’ etkinliğiyle karşıladı. Geçtiğimiz sezonlardan unutulmaz anların ekrana yansıdığı geceye DJ Ali Kuru setleriyle renk kattı. kaynak: http://www.ntv.com.tr/yasam/istanbul-moda-haftasi-basladi,EQ5fc8ednki9k9Wz_RbhNQ

Dünya çapında sponsorluğunu üstlendiği moda haftalarının her sezonunda Karlie Kloss, Georgia May Jagger, Tilda Swinton, Dree Hemingway, Doutzen Kroes, Natasha Poly gibi isimlerin başrolde olduğu moda kampanyaları sunan Mercedes-Benz, İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonlarının sunulacağı bu sezonda İsveçli Christian Larson’ın yaratıcı yönetmenliğinde, yenilenen Mercedes-Benz CLA’yı İngiliz müzisyen Eliot Sumner ve Alman model Lucie Von Alten ile bir araya getirdi. Bükreş’te terk edilmiş bir taş ocağında görüntülenen ‘Arzuları ateşler’ isimli moda kampanyasında ateşle oynama teması çerçevesinde güzellik, duygular ve asilik, distopik bir dünya tasvirinde tanımlanıyor.