SPOR: Vincent Aboubakar’a özel terapi

Beşiktaşlı yöneticilerin girişimiyle ailesine kavuşan Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar, büyük moral buldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in de hakkındaki olumsuz eleştirilere kulaklarını tıkayan Vincent Aboubakar’la, Kayserispor maçı öncesi özel bir motivasyon toplantısı yapacağı belirlendi.

Beşiktaş forması altında resmi maçlarda henüz golle buluşamayan yeni transferlerden Vincent Aboubakar, hem teknik heyet hem de yönetim tarafından adeta terapiye alınacak.

Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar’ın geçmiş yıllardaki performansını bilen ve kısa süre içinde gollerini sıralamaya başlayacağına inanan Beşiktaş yöntimi, Aboubakar’ın ailesini İstanbul’a getirtti. Bir süredir eşi ve çocuğundan ayrı olan genç golcü Vincent Aboubakar hem aradığı evi buldu hem de ailesinin Türkiye’ye gelmesiyle büyük moral kazandı.

Hakkında yapılan olumsuz eleştirilere kulaklarını tıkayan ve sadece işine odaklanan Vincent Aboubakar’a, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de destek verecek. Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar’ın, Cenk Tosun ile birlikte Beşiktaş’ın gol yükünü omuzlamasını isteyen Şenol Güneş, Vincent Aboubakar ile özel bir görüşme yapacak.

Sezon başladıktan sonra Türkiye’ye gelen ve takımla birlikte kamp dönemi geçirmeyen yetenekli futbolcu Vincent Aboubakar’ı görüşme odasına alacak olan deneyimli teknik adam hem uyarılarda bulunacak hem de önümüzdeki haftalar için motive edecek.

Çaykur Rizespor maçında net pozisyonlara giren Vincent Aboubakar’ın çabasından memnun kalan Şenol Güneş, oyuncusuna şanssızlık yaşadığını aktaracak.

Beşiktaş’ın deneyimli hocası Şenol Güneş, genç oyuncudan gol atmaya şartlanmamasını isteyerek, çabalarına devam etmesi halinde golün mutlaka geleceğini de bildirecek. Kaynak: Milliyet