SPOR: Beşiktaş’ın rakibi Napoli’ye şok

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’deki rakibi Napoli’ye, Arkadiusz Milik’ten kötü haber geldi. Golcü futbolcu, Polonya’nın Danimarka ile karşılaştığı maçta sakatlandı. Milik’in 4 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’ın rakibi olan İtalyan ekibi Napoli’ye Polonya Milli Takımı’ndan kötü haber geldi. 2018 Dünya Kupası Elemeleri E Grubu maçında dün Danimarka ile PGE Narodowy Stadı’nda karşılaşan ve sahadan 3-2 galip ayrılan Polonya’da, Napoli’nin golcüsü Arkadiusz Milik, ikinci yarının başında sakatlanarak oyundan çıktı. Sol diz ön çapraz bağı kopan 22 yaşındaki futbolcunun 4 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Polonya Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Jakub Kwitowski, “Sol diz ön çapraz bağlarında bir lezyon tespit edildi. Milik, bugün İtalya’ya geri dönecek.” dedi. Napoli’nin büyük umutlarla Ajax’tan 32 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Milik, bu sezon Serie A’da oynadığı 7 maçta 4 gol atarken, Şampiyonlar Ligi’nde de sahne aldığı 2 karşılaşmada 3 gol atmayı başarmıştı. Beşiktaş, Napoli ile 19 Ekim’de San Paolo Stadı’nda, 1 Kasım’da da Vodafone Arena’da karşılaşacak. Kaynak: Fanatik