ALIŞVERİŞ: Gardırobunu genişletmek isteyenler için seçenek…

En farklı parçalara ulaşmanın kısa adresi, Modacruz’da Butikler sekmesi Moda konusunda uzmanlaşmış her kadın bilir ki, en farklı parçayı bulmanın ya da tam kafandaki o tasarıma ulaşmanın yolu, kentin isim yapmış butiklerini gezmek ya da internetin dört bir köşesindeki en yaratıcı tasarımcıları arayıp bulmaktır. Şimdi tüm bu seçkin isimler ve tasarımlara tek adresten ulaşmam mümkün! Modacruz ‘Butikler’ sekmesiyle, lüks ve fast-fashion markaların yanı sıra, farklı ürünleriyle öne çıkan butiklere ve özel tasarımlara da kucak açıyor; bu adreste yepyeni parçalara ulaşmak mümkün oluyor.

Modacruz, sayıları on binleri bulan dolap sahibelerinin her gün eklediği yeni ürünler ile ‘Türkiye’nin en büyük gardırobu’ olmayı sürdürüyor. Öte yandan artık gerçek moda uzmanı kadınları çok sevindirecek bir adım daha attı! Yeni açılan ‘Butikler’ sekmesiyle şimdi Modacruz kadınları, dikkat çekici ve farklı markalara sahip butiklerin ürünlerine tek adresten ulaşabilecek. İnternet ve sosyal medyanın tanınan tasarımcılarının da yeni adresi Modacruz’daki sayfaları olacak.

Nilüfer Gürdenli, Caruza, ElifSimal ve FYI Atelier gibi tasarımcı ve markalar şimdiden Modacruz ailesine katılan isimler. Yeni eklenenleri takip etmek için ise, ‘Butik’ sekmesini gözden geçirmek veya ilgilendiğiniz tasarımcının ismini arama kutucuğuna yazmak yeterli.

Yepyeni tasarım parçaları tek adreste keşfedin

Türkiye’nin moda odaklı platformu Modacruz’da kadınlar ihtiyaçları olan ya da hoşlarına giden tüm parçalara yüzde 90’a varan indirimlerle ulaşabiliyor. Dilerlerse, marka kıyafetlerini satışa çıkararak nakit elde edebiliyor. Şimdi Modacruz bununla da yetinmiyor, bünyesine dahil ettiği tasarımcılar ve butiklerle, yepyeni parçalara da kucak açıyor. Böylece butiklerin tasarım kıyafetlerini ve özel aksesuarları tek adreste keşfetmek mümkün oluyor.

Modacruz hakkında

Modacruz bünyesindeki 1000’i aşkın marka ve on binlerce ürünü içeren envanteri ile Türkiye’nin en büyük moda odaklı online pazar yeri platformu olarak öne çıkıyor. ‘Türkiye’nin en büyük gardırobu’ sloganı ile 2014 yılında yola çıkan site, bugün ayda 5 milyon kez ziyaret ediliyor. Kullanıcılarının prestijli ve güvenli bir platformda, kazançlı ve keyifli biçimde alışveriş yapmasını sağlıyor. Ücretsiz olarak üye olunabilen sitede kullanıcılar giymediği kıyafetlerini diğer modaseverlerle buluşturarak gelir elde edebiliyor veya dilediği orijinal marka ürünleri kolayca satın alabiliyor. Bu şekilde marka, kadınlar arasında paylaşım ekonomisini de destekliyor.